Bomboane De Caramel De Vacanță
Holiday Caramel Candy Baruri ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 32 și costă 37 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 222 calorii. Dacă aveți la îndemână bucăți de ciocolată cu lapte acoperite cu bomboane, sare, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Ciocolată, Unt de arahide, covrig și bomboane de Caramel (de casă ia 5 bare), Bomboane De Caramel, și Bomboane De Caramel-Nuci.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F. Spray 13x9-inch tigaie cu spray de gătit antiaderent. Într-un castron mare, combinați zahărul brun și untul; bate până se omogenizează. Se amestecă ovăzul și cerealele.
Adăugați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea; se amestecă până se omogenizează bine. Rezervați 3 căni de amestec de ovăz pentru topping. Apăsați amestecul rămas în fundul tăvii pulverizate.
Se coace la 350 buc. F. timp de 10 minute.
Între timp, într-o cratiță mică, combinați caramelele și laptele; se încălzește la foc mic până când caramelele se topesc și amestecul este neted, amestecând continuu.
Scoateți baza parțial coaptă din cuptor.
Se presară cu 1 cană din bucățile de ciocolată.
Stropiți cu amestec de caramel, având grijă să nu lăsați caramelul să atingă părțile laterale ale tigaiei. Aruncați amestecul de ovăz rezervat prin îngrămădirea lingurițelor peste amestecul de caramel.
Se presară cu bucățile de ciocolată rămase.
Reveniți la cuptor; coaceți încă 20 până la 24 de minute sau până când centrul este setat și partea superioară este maro aurie. Se răcește 1 oră sau până se răcește complet.