Boluri Fajita De Vită

Boluri Fajita De Vită
Reteta de carne de vită Fajita Boluri ar putea satisface pofta Mexican în jurul valorii de 30 minute. Acest fel principal are 496 calorii, 33g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 3,06 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână orez obișnuit, ulei vegetal, coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma tortilla de făină, puteți urma acest fel principal cu Tortilla Torte ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este extraordinar. Încercați Fajita Bowls, Fajita Tortilla Bowls, și Veggie Fajita bowls pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti orezul conform indicatiilor de pe ambalaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
2
Între timp, tăiați carnea de vită cu cereale în benzi de 2 inci; tăiați fâșii peste cereale în felii de 1/8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Încălziți tigaia antiaderentă de 12 inci la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Adăugați ulei; rotiți tigaia pentru a acoperi fundul. Gatiti fasii de tortilla in ulei 1-2 minute pe fiecare parte, adaugand ulei suplimentar daca este necesar, pana se rumenesc si crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla BenziTortilla Benzi
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Scurgeți pe prosop de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
6
Adăugați carne de vită în tigaie; gătiți și amestecați la foc mediu-mare 4 până la 5 minute sau până când carnea de vită nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Adăugați amestecul de ardei gras și porumbul în tigaie; gatiti si amestecati 1 minut. Acoperiți și gătiți 2 până la 3 minute, amestecând de două ori, până când este crocant. Se amestecă carnea de vită, salsa, sucul de lămâie, sosul de chili și chimenul. Gatiti 2 pana la 3 minute, amestecand ocazional, pana cand este fierbinte. Se amestecă coriandru. Împărțiți orezul între boluri. Se acoperă cu amestec de carne de vită și fâșii de tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla BenziTortilla Benzi
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Dientes De AjoDientes De Ajo
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Puteți încerca Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Aromele de ceai negru și cardamon sunt stratificate de note de afine și mure. Aromele proaspete de afine, prune și coajă de portocală oferă note savuroase pline de viață, cu o notă de mineral și cardamon. Acesta este un Pinot Noir bogat și plin de corp, cu aciditate echilibrată și un finisaj fin texturat. 
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate61
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista