Boluri Fajita De Vită
Reteta de carne de vită Fajita Boluri ar putea satisface pofta Mexican în jurul valorii de 30 minute. Acest fel principal are 496 calorii, 33g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 3,06 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână orez obișnuit, ulei vegetal, coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma tortilla de făină, puteți urma acest fel principal cu Tortilla Torte ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este extraordinar. Încercați Fajita Bowls, Fajita Tortilla Bowls, și Veggie Fajita bowls pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti orezul conform indicatiilor de pe ambalaj.
Între timp, tăiați carnea de vită cu cereale în benzi de 2 inci; tăiați fâșii peste cereale în felii de 1/8 inci.
Încălziți tigaia antiaderentă de 12 inci la foc mediu-mare.
Adăugați ulei; rotiți tigaia pentru a acoperi fundul. Gatiti fasii de tortilla in ulei 1-2 minute pe fiecare parte, adaugand ulei suplimentar daca este necesar, pana se rumenesc si crocant.
Scurgeți pe prosop de hârtie.
Adăugați carne de vită în tigaie; gătiți și amestecați la foc mediu-mare 4 până la 5 minute sau până când carnea de vită nu mai este roz.
Adăugați amestecul de ardei gras și porumbul în tigaie; gatiti si amestecati 1 minut. Acoperiți și gătiți 2 până la 3 minute, amestecând de două ori, până când este crocant. Se amestecă carnea de vită, salsa, sucul de lămâie, sosul de chili și chimenul. Gatiti 2 pana la 3 minute, amestecand ocazional, pana cand este fierbinte. Se amestecă coriandru. Împărțiți orezul între boluri. Se acoperă cu amestec de carne de vită și fâșii de tortilla.