Bok Choy și supă de tăiței de orez cu chiftele de curcan

Bok Choy și supa de tăiței de orez cu chiftele de curcan este un fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 31g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 561 calorii. Pentru $ 4.68 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump pentru Toamna. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați scallions, curcan măcinat, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma tofu, puteți urma acest fel principal cu Tofu Cheesecake ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Bol cu tăiței de dovlecei cu ghimbir cu usturoi cu somon și Bok Choy, Chiftele de orez curcan-iasomie cu Baby Bok Choy, și Bok Choy, shiitake și tăiței de usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, înmuiați tăiței de orez în apă fierbinte timp de 10 minute, apoi scurgeți.
Tăiați tăiței în lungimi de 4 inci.
Într-un castron mediu, zdrobiți tofu până seamănă cu brânza de vaci.
Se amestecă în Curcan, castane de apă, scallions, ghimbir, 1/3 cană de coriandru, 1 lingură de sos de soia, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper alb. Formați în bile de 1 inch și transferați pe o farfurie. Se acoperă cu plastic și se dă la frigider.
Încălziți uleiul într-o tigaie mică.
Adăugați șalotele și gătiți la foc moderat, amestecând continuu, până devin aurii, 7 până la 8 minute.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Într-o cratiță mare, combinați stocul cu chile, sucul de lămâie, zahărul și restul de 1 lingură de sos de soia. Se condimentează cu sare și piper și se aduce la fierbere. Reduceți focul la moderat scăzut, adăugați chiftelele și gătiți timp de 3 minute. Se amestecă bok choy și roșii și se fierbe timp de 1 minut.
Adăugați tăiței de orez și gătiți la foc moderat până se înmoaie ușor, aproximativ 2 minute. Puneți supa în boluri, garnisiți cu șalotele prăjite și restul de 1/2 cană de coriandru și serviți.