Bok Choy se amestecă cu usturoi
Bok Choy prăjit cu usturoi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 173 calorii, 0g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, sare, ghimbir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Bok Choy, shiitake și tăiței de usturoi, Bol cu tăiței de dovlecei cu ghimbir cu usturoi cu somon și Bok Choy, și Baby bok Choy prăjit cu usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați și aruncați centimetrul inferior cam la baza bok choy, împreună cu orice frunze și tulpini exterioare obosite. Pătrundeți bok choy pe lungime și apoi aliniați sulițele.
Tăiați transversal în lungimi de 2 inci și transferați bucățile într-un castron mare. Tumble pentru a slăbi toate frunzele și bucățile; ar trebui să aveți în jur de 6 căni.
Încălziți un wok sau o tigaie mare adâncă la foc mare.
Adăugați uleiul și rotiți pentru a acoperi tigaia.
Adăugați usturoiul de ghimbir și sare și aruncați bine. Împrăștiați în bok choy și aruncați bine până când este strălucitor și începe să se ofilească mai puțin de 1 minut.
Adăugați zahărul și apa și continuați să gătiți, aruncând din când în când, până când frunzele sunt de un verde viu și tulpinile sunt fragede, dar nu șchiopătate. 1 până la 2 minute.
Adăugați puțină apă dacă este necesar pentru a preveni arderea în timpul gătitului.
Transferați pe o farfurie de servire și serviți fierbinte sau cald.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;