Bok choy prăjit cu ghimbir și usturoi

Bok choy prăjit cu ghimbir și usturoi
Bok choy prăjit cu ghimbir și usturoi necesită aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă 57 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 57 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 72 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper măcinat, ghimbir, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca o farfurie foarte accesibilă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 100%. Acest scor este remarcabil. Încercați Usturoi ghimbir Zucchini tăiței castron cu somon și Bok Choy, Bok choy prăjit cu usturoi, ghimbir și Scallions, și Bok Choy, shiitake și tăiței de usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați usturoiul și ghimbirul și gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
4
Adăugați bok choy și sosul de soia gătiți 3 până la 5 minute, până când verdele sunt ofilite și tulpinile sunt crocante. Condimentează, după gust, cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Bok ChoyBok Choy
VerziiVerzii
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate76
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista