Bok choy prăjit cu ghimbir și usturoi
Bok choy prăjit cu ghimbir și usturoi necesită aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă 57 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 57 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 72 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper măcinat, ghimbir, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca o farfurie foarte accesibilă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 100%. Acest scor este remarcabil. Încercați Usturoi ghimbir Zucchini tăiței castron cu somon și Bok Choy, Bok choy prăjit cu usturoi, ghimbir și Scallions, și Bok Choy, shiitake și tăiței de usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați usturoiul și ghimbirul și gătiți 1 minut.
Adăugați bok choy și sosul de soia gătiți 3 până la 5 minute, până când verdele sunt ofilite și tulpinile sunt crocante. Condimentează, după gust, cu sare și piper negru.