Bok choy picant în sos de usturoi
Bok choy picant în sos de usturoi ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 95 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 56 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți bok choy, sos de soia, ulei de susan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Bok Choy, shiitake și tăiței de usturoi, Bol cu tăiței de dovlecei cu ghimbir cu usturoi cu somon și Bok Choy, și Usturoi Picant La Grătar Baby Bok Choy.
Instrucțiuni
Tăiați capetele bok choy și tocați, păstrând părțile albe separate de verde, deoarece vor trebui să gătească mai mult. Clătiți și rotiți sau uscați. Pune deoparte.
Într-un castron mic sau ceașcă, amestecați împreună uleiul vegetal și uleiul de susan. Într-un castron mai mare separat, amestecați împreună apa, ghimbirul, usturoiul, sosul de stridii, sosul de soia, zahărul brun și fulgii de ardei roșu. Pune asta deoparte.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare sau wok la foc mediu-mare.
Adăugați mai întâi tulpinile de bok choy; se amestecă prăjiți câteva minute sau până când bucățile încep să devină verde pal. Când tulpinile sunt aproape fierte, adăugați frunzele; gătiți și amestecați până când frunzele sunt ofilite, 1 până la 2 minute.
Scoateți de pe foc și transferați bok choy într-un vas de servit.
Se toarnă sosul în tigaie sau wok și se pune la foc mediu-mare. Gatiti, amestecand continuu, pana cand sosul s-a ingrosat usor, aproximativ 3 minute.
Se toarnă peste bok choy și se aruncă ușor pentru a acoperi.