Bloody Mary Ceviche
Rețeta Bloody Mary Ceviche poate fi făcută în aproximativ 3 ore și 20 de minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian are 71 calorii, 12g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru $1.55 pe portie, veți obține un curs principal care servește 8. Această rețetă de la Allrecipes necesită coriandru, castraveți, creveți și roșii romi. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare latino-americană. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cel Mai Bun Bloody Mary (+Construiește-Ți Propriul Bar Bloody Mary), Cel mai bun Bloody Mary și fă-ți propriul Bloody Mary Bar, și Cel mai bun Bloody Mary și fă-ți propriul Bloody Mary Bar.
Instrucțiuni
Amestecați ușor creveții, roșiile, ceapa roșie, castravetele și coriandrul într-un castron și turnați amestecul Bloody Mary. Strângeți limele peste amestec, adăugați un strop de sos de ardei iute și presărați sare și piper. Aruncați din nou, acoperiți vasul și dați-l la frigider timp de 3 până la 4 ore, amestecând ocazional.
Vin recomandat: șampanie, Vin Spumant
Șampania și vinul spumant sunt alegeri excelente pentru Ceviche. Șampania și alte vinuri albe spumante sunt suficient de clare și răcoritoare pentru a completa Un ceviche ușor. Champagne Andre Clouet Grande Reserve Brut cu un rating de 4, 2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 47 de dolari pe sticlă.
![Champagne Andre Clouet Grande Reserve Brut]()
Champagne Andre Clouet Grande Reserve Brut