Bloody Mary
Bloody Mary este o băutură care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine, 1 g de grăsime și un total de 503 de calorii. Pentru 8,27 USD per porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 28 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de roșii struguri, suc de lămâie, roșii și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează în jur de 12 ore și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 54%. Încercați The Best Bloody Mary (+ Build Your Own Bloody Mary Bar), The Best Bloody Mary și Face Your Own Bloody Mary Bar și The Best Bloody Mary și Make Your Own Bloody Mary Bar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Scoateți tulpinile de pe roșii.
Puneți roșiile, sosul iute, sosul Worcestershire, sucul de lămâie și sarea într-un blender, acoperiți și amestecați la viteză mare timp de 1 1/2 minute.
Umpleți o tavă pentru cuburi de gheață cu aproximativ 2 căni de suc și congelați peste noapte.
Turnați sucul rămas într-un recipient cu capac și rezervați, pe blat, peste noapte.
Chiar înainte de servire, puneți 3 cuburi congelate în fiecare dintre cele 4 pahare Collins și adăugați 1 1/2 uncii de vodcă în fiecare pahar. Se amestecă sucul rezervat, se toarnă 4 uncii în fiecare pahar și se servește imediat.
Tăiați fiecare dintre roșii în 8 bucăți și puneți-le într-un borcan mare de sticlă.
Adăugați vodca, amestecați pentru a se combina și acoperiți. Puneți într-un loc răcoros și întunecat timp de cel puțin 5 zile și până la 7 zile, amestecând în fiecare zi. După 7 zile, strecurați printr-o sită cu plasă fină și aruncați solidele.
Pentru depozitare, turnați vodca cu roșii înapoi în sticla originală și păstrați-o într-un loc răcoros și întunecat.