Bloody Mary
Bloody Mary este o rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap, cu 4 porții. Această băutură are 199 de calorii, 2 g de proteine și 0 g de grăsime per porție. Pentru 2,28 USD per porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și cumpărați suc de roșii, suc de lime, condimente pentru fructe de mare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 78 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 53%. Rețete similare sunt The Best Bloody Mary (+ Build Your Own Bloody Mary Bar), The Best Bloody Mary și Make Your Own Bloody Mary Bar și The Best Bloody Mary și Make Your Own Bloody Mary Bar.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Echipament special: 4 ochelari Collins
Garnituri recomandate: batoane de telina, masline umplute cu branza albastra, ardei banana feliati. creveți mici gătiți, felii de lămâie și lămâie, fasole verde murată
Într-un ulcior mare, amestecați sucul de roșii, vodca, hreanul, sucul de lămâie, Worcestershire și niște Sriracha până se combină. Se da la rece până când este gata de servire.
Pentru a servi, tăiați o felie într-o felie de lime și frecați-o pe jumătate din marginea a 4 pahare Collins.
Turnați niște condimente de fructe de mare pe o farfurie și înmuiați marginile umede în condiment pentru a adera. Umpleți paharele cu gheață și Bloody Mary răcită și decorați după cum doriți.