Blondies aproape faimoase cu unt de arțar

Blondies aproape faimoase cu unt de arțar
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încearcă Almost-Famous Maple-Butter Blondies. Această rețetă conține 9 porții, cu 1011 calorii , 12 g de proteine și 50 g de grăsimi fiecare. Pentru 2,2 dolari per porție , această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este oferită de Foodnetwork. Dacă ai la îndemână praf de copt, unt, ouă și alte câteva ingrediente, o poți prepara. 61 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 0% , ceea ce este îmbunătățibil. Rețete similare sunt Almost Heaven Cake , Almost Guilt Free Mac and Cheese și Almost Whole Wheat Bread .

Instrucțiuni

1
Preparați nucile blonde: Preîncălziți cuptorul la 175 de grade Celsius. Acoperiți o tavă de copt de 23x33 cm cu folie de aluminiu, lăsând o extensie pe ambele părți; ungeți cu unt folia. Pasați 1/2 cană de nuci într-un robot de bucătărie până când sunt aproape fine (nu le procesați prea mult).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
1/3 Kilogram Felii Subțiri (dar Nu Ras) De Prosciutto Di Parma Sau Pancetta1/3 Kilogram Felii Subțiri (dar Nu Ras) De Prosciutto Di Parma Sau Pancetta
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Amestecați nucile măcinate, făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)1 1/2 Cană De Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
1 Vânătă Mică (450 G), Curățată De Coajă și Tăiată Cubulețe1 Vânătă Mică (450 G), Curățată De Coajă și Tăiată Cubulețe
3
Bateți 10 linguri de unt și zahărul brun cu un mixer la viteză medie până obțineți o compoziție pufoasă, aproximativ 2 minute. Încorporați ouăle, unul câte unul, răzuind bolul cu o spatulă de cauciuc. Încorporați vanilia. Încorporați treptat ingredientele uscate, batând până se combină ușor. Încorporați ciocolata albă și restul de 1/2 cană de nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
UmărUmăr
Lapte Rece, Pentru ServireLapte Rece, Pentru Servire
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
1/3 Kilogram Felii Subțiri (dar Nu Ras) De Prosciutto Di Parma Sau Pancetta1/3 Kilogram Felii Subțiri (dar Nu Ras) De Prosciutto Di Parma Sau Pancetta
Cum Ar Fi M&M'sCum Ar Fi M&M's
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Vânătă Mică (450 G), Curățată De Coajă și Tăiată Cubulețe1 Vânătă Mică (450 G), Curățată De Coajă și Tăiată Cubulețe
4
Întindeți aluatul în tava pregătită și coaceți până când aluatul blond devine ușor rumen pe margini și își revine la forma inițială atunci când este presat, aproximativ 30 de minute. Lăsați să se răcească ușor pe un grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Lipii Naan, Tăiate în SferturiLipii Naan, Tăiate în Sferturi
1
Puneți siropul de arțar și untul într-o cratiță mică la foc mediu și gătiți până când amestecul face bule și se îngroașă, amestecând tigaia, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
1/3 Kilogram Felii Subțiri (dar Nu Ras) De Prosciutto Di Parma Sau Pancetta1/3 Kilogram Felii Subțiri (dar Nu Ras) De Prosciutto Di Parma Sau Pancetta
Echipamente pe care le vei folosi
Batoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, TocatăBatoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, Tocată
Lipii Naan, Tăiate în SferturiLipii Naan, Tăiate în Sferturi
2
Adăugați smântâna și continuați să gătiți până când amestecul capătă consistența caramelului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată
3
Folosește folia pentru a scoate blondele din tavă, apoi taie-le în batoane mari.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Lipii Naan, Tăiate în SferturiLipii Naan, Tăiate în Sferturi
4
Se servește cald, cu înghețată, sos de unt cu arțar și nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
1/3 Kilogram Felii Subțiri (dar Nu Ras) De Prosciutto Di Parma Sau Pancetta1/3 Kilogram Felii Subțiri (dar Nu Ras) De Prosciutto Di Parma Sau Pancetta
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
1-1/4 Căni De Vin Alb Sau Supă De Pui1-1/4 Căni De Vin Alb Sau Supă De Pui
5
Fotografie de Kana Okada
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții9
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista