Blinis de sfeclă cu somon marinat în sirop de anason stelat de la ' Home Made Winter

Blinis de sfeclă cu somon marinat în sirop de anason stelat de la ' Home Made Winter
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați Blinis de sfeclă cu somon marinat în sirop de anason stelat de la 'Home Made Winter. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 102 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 25. Dacă aveți la îndemână ouă, oțet de vin, semințe de rodie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Iarna. Această rețetă este plăcută de 42 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Salată de citrice cu sirop de anason stelat, Kumquats în sirop condimentat cu cuișoare, scorțișoară și anason stelat, și Brânză Brousse de la ' Home Made Winter pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Mai întâi, marinați somonul: acest lucru trebuie făcut cu cel puțin 1 zi și, în mod ideal, cu 2 zile înainte. Într-o cratiță mică la foc mare, aduceți la fierbere 1/2 cană (125 ml) apă, piper, sare, miere și anason stelat. Reduceți focul la minim și fierbeți timp de aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se lasă să se răcească, apoi se amestecă sosul de soia și oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
3
Se toarnă marinada într-un castron și se adaugă somonul. Apăsați astfel încât somonul să fie bine acoperit. Acoperiți vasul și lăsați peștele să se marineze la frigider pentru cel puțin 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Combinați drojdia și zahărul cu 3 linguri (50 ml) apă caldă și lăsați deoparte câteva minute. Tăiați sfecla și colectați 1 până la 2 linguri de lichid roz. Puneți lichidul deoparte. Purificați sfecla într-un robot de bucătărie, adăugați făina și procesați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Încălziți laptele la călduț, apoi turnați-l în amestecul de drojdie. Porniți din nou robotul de bucătărie și turnați amestecul de lapte prin tubul de alimentare în amestecul de sfeclă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Adăugați sarea, ouăle și untul topit. Se lasă deoparte cel puțin 1 oră într-un loc cald pentru a se ridica.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Bateți lichidul roz din sfeclă în mascarpone și dați-l la frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Chiar înainte de servire, clătiți marinada din somon. Se usucă complet și se folosește un cuțit lung și subțire pentru a-l felia în diagonală în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Încălziți o tigaie antiaderentă saut saut la foc mediu. Topiți 1 linguriță de unt în tigaie și lingurați aproximativ 2 linguri de aluat blini în tigaie. Prăjiți aproximativ 4 blini odată. Întoarceți-le cu două furci când găurile se formează deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Lăsați să se scurgă pe prosoape de hârtie. Se acoperă cu un vârtej de somon, se întinde cu un pic de mascarpone roz și se presară cu semințele de rodie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De RodieSemințe De Rodie
MascarponeMascarpone
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
DificultateExpert
Gata În24 hrs
Porții25
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiIarnă
Revista