Blinis de sfeclă cu somon marinat în sirop de anason stelat de la ' Home Made Winter

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați Blinis de sfeclă cu somon marinat în sirop de anason stelat de la 'Home Made Winter. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 102 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 25. Dacă aveți la îndemână ouă, oțet de vin, semințe de rodie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Iarna. Această rețetă este plăcută de 42 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Salată de citrice cu sirop de anason stelat, Kumquats în sirop condimentat cu cuișoare, scorțișoară și anason stelat, și Brânză Brousse de la ' Home Made Winter pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Mai întâi, marinați somonul: acest lucru trebuie făcut cu cel puțin 1 zi și, în mod ideal, cu 2 zile înainte. Într-o cratiță mică la foc mare, aduceți la fierbere 1/2 cană (125 ml) apă, piper, sare, miere și anason stelat. Reduceți focul la minim și fierbeți timp de aproximativ 15 minute.
Se lasă să se răcească, apoi se amestecă sosul de soia și oțetul.
Se toarnă marinada într-un castron și se adaugă somonul. Apăsați astfel încât somonul să fie bine acoperit. Acoperiți vasul și lăsați peștele să se marineze la frigider pentru cel puțin 24 de ore.
Combinați drojdia și zahărul cu 3 linguri (50 ml) apă caldă și lăsați deoparte câteva minute. Tăiați sfecla și colectați 1 până la 2 linguri de lichid roz. Puneți lichidul deoparte. Purificați sfecla într-un robot de bucătărie, adăugați făina și procesați pentru a combina.
Încălziți laptele la călduț, apoi turnați-l în amestecul de drojdie. Porniți din nou robotul de bucătărie și turnați amestecul de lapte prin tubul de alimentare în amestecul de sfeclă.
Adăugați sarea, ouăle și untul topit. Se lasă deoparte cel puțin 1 oră într-un loc cald pentru a se ridica.
Bateți lichidul roz din sfeclă în mascarpone și dați-l la frigider până când este gata de utilizare.
Chiar înainte de servire, clătiți marinada din somon. Se usucă complet și se folosește un cuțit lung și subțire pentru a-l felia în diagonală în felii subțiri.
Încălziți o tigaie antiaderentă saut saut la foc mediu. Topiți 1 linguriță de unt în tigaie și lingurați aproximativ 2 linguri de aluat blini în tigaie. Prăjiți aproximativ 4 blini odată. Întoarceți-le cu două furci când găurile se formează deasupra.
Lăsați să se scurgă pe prosoape de hârtie. Se acoperă cu un vârtej de somon, se întinde cu un pic de mascarpone roz și se presară cu semințele de rodie.