Blanquette De Vițel

Blanquette De Vițel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Blanquette de vițel. Această rețetă face 6 porții cu 819 calorii, 70g de proteine, și 49G de grăsime fiecare. Pentru $ 6.08 pe portie, această rețetă acoperă 39% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați stocul de carne de vită, sucul de lămâie, pieptul de vițel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Blanquette de vițel, Blanquette de Veau, și V-Tol șuncă de vițel și plăcintă cu ouă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Acoperiți vițelul cu apă rece pentru a-l" albi".
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
2
Scurgeți și clătiți vițelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
3
Fierbeți aproximativ 2 căni de apă într-o cratiță și apoi adăugați scurt ceapa perlată pentru a le opări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Scurgeți și alunecați piei din ceapa perlată și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
5
Într-o cratiță mare, combinați vițelul cu stocul și fierbeți la foc mic până când vițelul este fraged, aproximativ 1 1/2 ore. După ce vițelul a fiert aproximativ 30 de minute, adăugați plicul d ' Epices. Apoi descoperiți oala pentru a permite stocului să se reducă pentru a intensifica aroma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Topiți 4 linguri de unt într-un vas mic și adăugați treptat făina pentru a face un roux alb. (Nu permiteți rouxului să se rumenească.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Scoateți și aruncați plicul din tocană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
8
Adăugați rouxul în oala de tocană și fierbeți până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
9
Într-o altă tigaie, încălziți restul de 2 linguri de unt și gătiți ușor ceapa perlată și ciupercile până când sunt fragede. La această tigaie, se adauga sucul de lamaie si sare si piper, dupa gust, si se pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Căldura sub blanquette (tocană) trebuie să fie astfel încât tocanul să fie chiar sub fierbere. Într-un vas mic amestecati împreună gălbenușurile de ou și smântână (cunoscut ca o legătură) și temperament prin încălzire ușor și treptat. (Doar îl încălzești. Nu fierbeți. Nu gătiți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
11
Adăugați legătura la blanquette.
12
Adăugați ceapa și ciupercile de perle rezervate. Reglați sarea și piperul, după gust, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista