Blanquette De Vițel

Blanquette De Vițel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Blanquette de vițel. Această rețetă face 6 porții cu 819 calorii, 70g de proteine, și 49G de grăsime fiecare. Pentru $ 6.08 pe portie, această rețetă acoperă 39% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați stocul de carne de vită, sucul de lămâie, pieptul de vițel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Blanquette de vițel, Blanquette de Veau, și V-Tol șuncă de vițel și plăcintă cu ouă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Acoperiți vițelul cu apă rece pentru a-l" albi".
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
2
Scurgeți și clătiți vițelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
3
Fierbeți aproximativ 2 căni de apă într-o cratiță și apoi adăugați scurt ceapa perlată pentru a le opări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
4
Scurgeți și alunecați piei din ceapa perlată și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
5
Într-o cratiță mare, combinați vițelul cu stocul și fierbeți la foc mic până când vițelul este fraged, aproximativ 1 1/2 ore. După ce vițelul a fiert aproximativ 30 de minute, adăugați plicul d ' Epices. Apoi descoperiți oala pentru a permite stocului să se reducă pentru a intensifica aroma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Topiți 4 linguri de unt într-un vas mic și adăugați treptat făina pentru a face un roux alb. (Nu permiteți rouxului să se rumenească.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Scoateți și aruncați plicul din tocană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
8
Adăugați rouxul în oala de tocană și fierbeți până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
9
Într-o altă tigaie, încălziți restul de 2 linguri de unt și gătiți ușor ceapa perlată și ciupercile până când sunt fragede. La această tigaie, se adauga sucul de lamaie si sare si piper, dupa gust, si se pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Căldura sub blanquette (tocană) trebuie să fie astfel încât tocanul să fie chiar sub fierbere. Într-un vas mic amestecati împreună gălbenușurile de ou și smântână (cunoscut ca o legătură) și temperament prin încălzire ușor și treptat. (Doar îl încălzești. Nu fierbeți. Nu gătiți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
11
Adăugați legătura la blanquette.
12
Adăugați ceapa și ciupercile de perle rezervate. Reglați sarea și piperul, după gust, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista