Blanquette De Vițel

Blanquette De Vițel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Blanquette de vițel. Această rețetă face 6 porții cu 819 calorii, 70g de proteine, și 49G de grăsime fiecare. Pentru $ 6.08 pe portie, această rețetă acoperă 39% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați stocul de carne de vită, sucul de lămâie, pieptul de vițel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Blanquette de vițel, Blanquette de Veau, și V-Tol șuncă de vițel și plăcintă cu ouă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Acoperiți vițelul cu apă rece pentru a-l" albi".
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
2
Scurgeți și clătiți vițelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
3
Fierbeți aproximativ 2 căni de apă într-o cratiță și apoi adăugați scurt ceapa perlată pentru a le opări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4
Scurgeți și alunecați piei din ceapa perlată și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
5
Într-o cratiță mare, combinați vițelul cu stocul și fierbeți la foc mic până când vițelul este fraged, aproximativ 1 1/2 ore. După ce vițelul a fiert aproximativ 30 de minute, adăugați plicul d ' Epices. Apoi descoperiți oala pentru a permite stocului să se reducă pentru a intensifica aroma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Topiți 4 linguri de unt într-un vas mic și adăugați treptat făina pentru a face un roux alb. (Nu permiteți rouxului să se rumenească.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Scoateți și aruncați plicul din tocană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
8
Adăugați rouxul în oala de tocană și fierbeți până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Într-o altă tigaie, încălziți restul de 2 linguri de unt și gătiți ușor ceapa perlată și ciupercile până când sunt fragede. La această tigaie, se adauga sucul de lamaie si sare si piper, dupa gust, si se pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Căldura sub blanquette (tocană) trebuie să fie astfel încât tocanul să fie chiar sub fierbere. Într-un vas mic amestecati împreună gălbenușurile de ou și smântână (cunoscut ca o legătură) și temperament prin încălzire ușor și treptat. (Doar îl încălzești. Nu fierbeți. Nu gătiți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
11
Adăugați legătura la blanquette.
12
Adăugați ceapa și ciupercile de perle rezervate. Reglați sarea și piperul, după gust, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista