Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Blanquette de vițel. Această rețetă face 6 porții cu 819 calorii, 70g de proteine, și 49G de grăsime fiecare. Pentru $ 6.08 pe portie, această rețetă acoperă 39% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați stocul de carne de vită, sucul de lămâie, pieptul de vițel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Blanquette de vițel, Blanquette de Veau, și V-Tol șuncă de vițel și plăcintă cu ouă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Acoperiți vițelul cu apă rece pentru a-l" albi".
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
2
Scurgeți și clătiți vițelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
3
Fierbeți aproximativ 2 căni de apă într-o cratiță și apoi adăugați scurt ceapa perlată pentru a le opări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Perlată
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
4
Scurgeți și alunecați piei din ceapa perlată și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Perlată
5
Într-o cratiță mare, combinați vițelul cu stocul și fierbeți la foc mic până când vițelul este fraged, aproximativ 1 1/2 ore. După ce vițelul a fiert aproximativ 30 de minute, adăugați plicul d ' Epices. Apoi descoperiți oala pentru a permite stocului să se reducă pentru a intensifica aroma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Topiți 4 linguri de unt într-un vas mic și adăugați treptat făina pentru a face un roux alb. (Nu permiteți rouxului să se rumenească.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Scoateți și aruncați plicul din tocană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
8
Adăugați rouxul în oala de tocană și fierbeți până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Într-o altă tigaie, încălziți restul de 2 linguri de unt și gătiți ușor ceapa perlată și ciupercile până când sunt fragede. La această tigaie, se adauga sucul de lamaie si sare si piper, dupa gust, si se pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ceapă Perlată
Pentru Ungerea Insertului
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Căldura sub blanquette (tocană) trebuie să fie astfel încât tocanul să fie chiar sub fierbere. Într-un vas mic amestecati împreună gălbenușurile de ou și smântână (cunoscut ca o legătură) și temperament prin încălzire ușor și treptat. (Doar îl încălzești. Nu fierbeți. Nu gătiți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Roșii De Soare Nu
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Adăugați legătura la blanquette.
12
Adăugați ceapa și ciupercile de perle rezervate. Reglați sarea și piperul, după gust, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă