Bistro Bouillabaisse ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 332 calorii, 24g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $5.49 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Un amestec de piper, ceapă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare includ My simplified Fish Bouillabaisse-ma bouillabaisse versiune simplifi 89E, Bouillabaisse, și Bouillabaisse.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați roșii, semințe de fenicul, cimbru, tarhon și șofran; gatiti 1 minut. Se amestecă vinul și lichiorul; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Fenicul
Tarhon
Lichior
șofran
Tomate
Cimbru
Vin
4
Adăugați sucuri și piper; aduceți la foc mic. Gatiti 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
5
Adăugați scoici și grupare; gatiti la foc mediu 3 minute sau pana cand scoicile incep sa se deschida.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grouper
Scoici
6
Adăugați midii, creveți și homar; gatiti 4 minute sau pana se deschid midiile. Aruncați orice scoici sau midii nedeschise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Homar
Midii
Creveți
Scoici
7
Se ornează cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
8
Notă de vin: în sudul Franței, de unde provine, bouillabaisse este savurat cu un vin considerat obligatoriu și care se potrivește perfect: ros. Ros va funcționa pe tot parcursul acestui meniu, de la cocktailul de crab la clătite. Un ros încă ar fi bine, dar de ce nu spori plăcerea (și romantism) și servi un ros spumante California? Gloria Ferrer nonvintage Brut Ros este zdrobitor la $ - Karen MacNeil