Biscuiți Spanioli
Nevoie de o garnitură vegetariană? Biscuiții spanioli ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 184 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de făină, lapte, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Prăjituri De Cod Spaniole, Tortilla Spaniolă (Omletă Spaniolă De Cartofi), și biscuiți cu spanac | cum se fac biscuiți cu spanac / Palak pakoras pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, aduceți apa, laptele, uleiul și sarea la fierbere.
Adăugați făină dintr-o dată și amestecați până se formează o bilă netedă.
Se transferă într-un castron mare; se lasă să stea 5 minute.
Bateți la viteză medie - mare timp de 1 minut sau până când aluatul se înmoaie.
Adăugați coaja de ou și lămâie; bate 1-2 minute. Se lasă deoparte să se răcească.
Într-o tigaie adâncă, încălziți 1 in. de ulei la 375. Introduceți un vârf mare de stea într-o pungă de patiserie; umpleți cu aluat. Pe o foaie de copt, pipetați aluatul în 4-in. benzi.
Transferați fâșiile în tigaie și prăjiți până se rumenesc pe ambele părți.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Combinați zahărul și scorțișoara; se presara peste prajituri.