Biscuiți Spanioli

Biscuiți Spanioli
Nevoie de o garnitură vegetariană? Biscuiții spanioli ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 184 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de făină, lapte, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Prăjituri De Cod Spaniole, Tortilla Spaniolă (Omletă Spaniolă De Cartofi), și biscuiți cu spanac | cum se fac biscuiți cu spanac / Palak pakoras pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, aduceți apa, laptele, uleiul și sarea la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
LapteLapte
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați făină dintr-o dată și amestecați până se formează o bilă netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
3
Se transferă într-un castron mare; se lasă să stea 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Bateți la viteză medie - mare timp de 1 minut sau până când aluatul se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
5
Adăugați coaja de ou și lămâie; bate 1-2 minute. Se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
OuăOuă
6
Într-o tigaie adâncă, încălziți 1 in. de ulei la 375. Introduceți un vârf mare de stea într-o pungă de patiserie; umpleți cu aluat. Pe o foaie de copt, pipetați aluatul în 4-in. benzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Sac De PatiserieSac De Patiserie
TigaieTigaie
7
Transferați fâșiile în tigaie și prăjiți până se rumenesc pe ambele părți.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
9
Combinați zahărul și scorțișoara; se presara peste prajituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
ZahărZahăr
10
Se servește cald.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista