Biscuiți Praline Meltaway
Biscuiții Praline Meltaway sunt un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 12. O porție conține 103 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 22 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 28 minute. Mergeți la magazin și ridicați lapte, nuci pecan, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Biscuiți Praline, S ' more Meltaway Pie, și Lime Meltaway Spritz.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 425 F. Pulverizați fundul și părțile laterale ale a 12 căni de brioșe de dimensiuni obișnuite cu spray de gătit. Se amestecă împreună unt, zahăr brun și nuci pecan într-un castron mic. Împărțiți amestecul de zahăr uniform între cupele de briose.
Se amestecă amestecul Bisquick, laptele și zahărul granulat într-un castron mediu până se formează aluat moale.
Așezați o lingură de aluat în fiecare ceașcă de briose.
Coaceți 11 până la 13 minute sau până se rumenesc. Întoarceți tigaia cu susul în jos pe foaia de prăjituri. Lăsați tigaia peste biscuiți câteva minute pentru a permite amestecului de zahăr brun să stropească peste biscuiți. Înlocuiți topping din tigaie pe biscuiți. Se răcește ușor înainte de servire; se servește cald.