Biscuiți Madeira
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați biscuiții Madeira. Această rețetă servește 24. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 116 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cap la magazin și ridica toate scop făină, zahăr, sare, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Biscuiți nebuni-biscuiții sunt gustoși atunci când sunt făcuți de la zero, acești biscuiți sunt atât de buni încât vei fi nebun pentru ei, Tort Madeira, și Pui Madeira pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați împreună făina și sarea.
Într-un castron mare, bateți împreună untul și zahărul până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 4 minute.
Adăugați extract de vanilie și bateți până se combină.
Bateți în 1/2 amestec de făină. Bateți în al doilea 1/2 doar până se formează aluatul. Se amestecă stafidele și curenții.
Pe o suprafață ușor făinată, rulați aluatul într-un buștean lat de 1 1/2 inch. Înfășurați în folie de plastic și lăsați să se răcească la frigider cel puțin 1 1/2 ore.
Preîncălziți cuptorul la 375 buc. F. tapetați două foi de copt cu hârtie pergament.
Scoateți aluatul din frigider și desfaceți. Tăiați buștenii în runde de 1/4 inch.
Așezați rundele pe foi de copt.
Coaceți prăjiturile până devin aurii, aproximativ 12 minute.