Biscuiți Din Insula Tropicală
Insula tropicală Scones este o fără gluten mâncare de dimineață. O porție conține 240 calorii, 2G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, ou, zahăr granulat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 13 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Pui De Insulă Tropicală, Insula Tropicala Chex Amestec (1/2 ), și Reîmprospătare A Insulei Tropicale.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°.pulverizați foaia mare de prăjituri cu spray de gătit.
Într-un castron mare, amestecați amestecul Bisquick și zahărul granulat.
Tăiați în unt, folosind blenderul de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin ingrediente în direcții opuse), până când amestecul are dimensiunea firimiturilor fine. Se amestecă chipsurile, nuca de cocos și coaja de tei.
Într-un castron mic, bateți frișca și oul. Se amestecă în amestec Bisquick până se formează aluatul.
Presărați suprafața de lucru și mâinile cu amestec Bisquick suplimentar; frământați ușor aluatul de 5 ori. Împărțiți aluatul în jumătate. Formați fiecare jumătate în rundă de 6 inci; tăiați fiecare rundă în 6 pene.
Coaceți 11 până la 14 minute sau până se rumenesc. Între timp, într-un castron mic, amestecați zahărul pudră și sucul de lămâie până se omogenizează. Utilizați spatula metalică pentru a slăbi scones din foaia de cookie.