Creveți Bisque cu Pernod ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 236 calorii, 16g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,65 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați țelină, frunze de dafin, orez și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 44 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Saut Creveți Cu Portocale, Busuioc Și Pernod, Creveți Bisque, și Creveți Bisque pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti cojile de creveti in 1 lingura de unt intr-o oala de 4 litri la foc moderat, amestecand frecvent, pana devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Coji De Paste
Creveți
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați Pernod și fierbeți, amestecând frecvent, până când cea mai mare parte a lichidului este evaporată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pernod
3
Adăugați apă și frunze de dafin și fierbeți, neacoperite, 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Apă
4
Turnați stocul de creveți printr-o sită fină într-un castron, apăsând pe coji și apoi aruncându-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Creveți
Coji De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
5
În timp ce stocul fierbe, gătiți creveții cu sare după gust în 1 lingură de unt într-o oală grea de 6 litri la foc moderat, amestecând frecvent, până când sunt gătite, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Creveți
Stoc
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Transferați cu o lingură cu fante într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Bol
7
Adăugați restul de 2 linguri de unt în oală, apoi gătiți morcovii, țelina și ceapa la foc moderat, amestecând, până se înmoaie. Se amestecă orezul, pasta de roșii, cayenne, sarea și bulionul de creveți și se fierbe, acoperit, până când orezul este fraged, aproximativ 20 de minute. Puneți deoparte 12 creveți și amestecați restul în bisque.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Creveți
Pasta De Tomate
Morcov
Piper Cayenne Măcinat
Bisque
Unt
țelină
Creveți
Ceapă
Orez
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Pur și simplu bisque în loturi într-un blender (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți), apoi turnați printr-o sită fină într-un alt vas. Se amestecă smântâna și se gătește la foc mic până se încălzește (nu se fierbe). Se amestecă sucul de lămâie și sarea după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Bisque
Cremă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Sita
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Tăiați creveții rezervați în zaruri de 1/4 inch, apoi folosiți ca parte a garniturii pentru bisque.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bisque
Creveți
1
Bisque poate fi făcut cu 2 zile înainte. Rece, neacoperit, înainte de răcire, acoperit.
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Menage A Trois Limelight Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 11 dolari.