Biscuiți De Ciocolată-Cireșe-Migdale

Biscuiți De Ciocolată-Cireșe-Migdale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați Scones de ciocolată-cireșe-migdale. Această rețetă servește 12 și costă 28 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 177 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ou, zahăr, cireșe tarte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Ciocolată Cherry Almond Scones, Biscuiți De Ciocolată Albă Cu Migdale De Cireșe, și Biscuiți Cu Migdale De Cireșe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
3
Combinați făina, 5 linguri de zahăr, praful de copt și sarea într-un castron; se amestecă cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Tăiați untul folosind un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu o masă grosieră. Sitr în cireșe și ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
CireșeCireșe
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Combinați oul, 1/2 cană plus 3 linguri de lapte și extract de migdale, amestecând bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Adăugați amestecul de lapte în amestecul de făină, amestecând doar până când este umed. (Aluatul va fi lipicios.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
7
Bateți aluatul într-un cerc de 8 inci cu mâinile făinoase pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Tăiați aluatul în 12 pene egale, tăind, dar nu prin aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
9
Ungeți partea superioară a aluatului cu restul de 1 lingură de lapte și presărați cu restul de 1 linguriță de zahăr și migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
AluatAluat
ZahărZahăr
LapteLapte
10
Coaceți la 450 timp de 15 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista