Biscuiți cu șuncă și brânză
Rețeta Biscuiți cu șuncă și brânză se poate face în aproximativ 25 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15 g de proteine, 13 g de grăsimi și un total de 179 de calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 1,24 USD per porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de unt, șuncă, semințe de mac și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 23%, ceea ce este destul de rău. Biscuiții cu șuncă și brânză, biscuiții cu șuncă și brânză și biscuiții cu șuncă și brânză sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Rulouri separate. Împărțiți șunca și brânza în 24 de porții și puneți-le în centrul fiecărei rulouri.
Puneți într-un 13-in uns. x 9-in. tava de copt.
Într-un castron mic, combinați untul, muștarul și sosul Worcestershire.
Stropiți cu semințe de mac.
Se coace la 350° timp de 10-15 minute.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Crem Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegeri excelente pentru prăjituri. Prosecco dulce și spumant nu copleșește prajiturile simple de zahăr sau de prăjituri scurte, o smântână dulce de sherry completează prăjiturile condimentate, iar notele de nuci ale Madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. NV Ruinart, vinul cu 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 89 de dolari pe sticlă.
![NV Ruinart , Vin]()
NV Ruinart , Vin