Biscuiți cu zahăr moale M&M fără Gluten

Cookie-urile moi de zahăr m&m fără Gluten ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 125 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 36. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Mergeți la magazin și ridicați scurtarea solidă, extract de lămâie, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cookie-Uri De Zahăr Moale Și Masticabile Fără Gluten, Cookie-Uri De Zahăr Fără Gluten Super Moi, și Covrigi moi sănătoși cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten scorțișoară-zahăr (fără zahăr, cu conținut scăzut de grăsimi, cu conținut ridicat de fibre și proteine) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc. Preîncălziți cuptorul la 325 de grade;F. instrucțiuni pentru robotul de bucătărie: într-un castron al unui robot de bucătărie de 11 căni sau mai mare, combinați făina de orez alb, zahărul granulat, făina de orez dulce, amidonul de porumb, praful de copt, sarea și guma de xantan. Rulați robotul de bucătărie timp de 30 de secunde pentru a combina. Opriți procesorul de alimente și adăugați scurtarea. Rulați mixerul până când scurtarea este încorporată; aluatul va începe să se țină împreună, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați ouă, lapte, sirop de porumb, extract de vanilie și extract de lămâie. Rulați mixerul până se formează un aluat gros, aproximativ 30 de secunde.
Instrucțiuni de mână: într-un castron mare, amestecați împreună făină de orez alb, zahăr granulat, făină de orez dulce, amidon de porumb, praf de copt, sare și gumă de xantan.
Tăiați în mixer de făină cu un tăietor de patiserie sau cu mâinile (folosiți o "mișcare de rupere" cu degetele) până când nu rămân bucăți mari de scurtare. Dacă stoarceți amestecul, acesta ar trebui să se țină împreună.
Adăugați ouă, lapte, sirop de porumb, extract de vanilie și extract de lămâie. Se amestecă cu o lingură de lemn până se formează un aluat rigid.
Aruncați aluatul, aproximativ două linguri fiecare, pe foaia de copt căptușită cu pergament, la doi centimetri distanță. Apăsați aproximativ șase M & M pe fiecare cookie.
Coaceți până se fixează, marginile trebuie să fie ușor maronii, aproximativ 12 minute. Lăsați cookie-urile să se răcească pe tigaie timp de trei minute și apoi transferați-le pe o grătar pentru a se răci complet.