Biscuiți cu unt de arahide cu ciocolată și jeleu
Ciocolata unt de arahide și jeleu cookie-uri ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 101 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt de arahide de ciocolată, ou, zahăr brun auriu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 23 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscuiți Cu Unt De Arahide Și Jeleu, Biscuiți cu unt de arahide și jeleu, și Biscuiți cu unt de arahide și jeleu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Se amestecă totul, cu excepția gemului, într-un castron mediu până se omogenizează. Aluatul va fi foarte lipicios și umed. Tapetați foile de copt cu hârtie pergament. Scoateți Generos 1 lingură de aluat și puneți-l pe foaia de prăjituri, distanțați-vă la aproximativ 2 inci. Folosind mâinile umezite, formați aluatul pe foi pentru a forma bile. Apăsați degetul mare în mijlocul fiecărei mingi pentru a forma o fântână.
Așezați 1/2 linguriță de gem în centrul fiecărei bile.
Coaceți cookie-urile până la aur aproximativ 10 minute. Cookie-urile vor fi în continuare foarte moi și nu sunt setate. Lăsați cookie-urile pe foaie să se răcească și setați înainte de a scoate cookie-urile din foi.