Biscuiți cu unt danez îndulcit cu jumătăți de Pecan
Zahăr cookie-uri unt danez cu jumatati de Pecan este un vegetarian desert. Această rețetă face 1 porții cu 6406 calorii, 71G de proteine, și 374g de grăsime fiecare. Pentru $ 8.68 pe portie, această rețetă acoperă 65% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână ouă, unt, jumătăți de pecan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 83%. Încercați Fursecuri Cu Unt Danez Cu Fasole De Vanilie, Jumătăți de homar cu unt de tarhon-var, și Zahăr Nuci Pecan Bile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (200 grade C).
Într-un bol de amestecare, cernem făina și zahărul alb împreună și amestecăm 1 ou și extractul de vanilie până se combină bine. Folosind un tăietor de patiserie, tăiați untul rece în amestec până când seamănă cu făina de porumb grosieră. Formați aluatul într-o bilă, înfășurați-l în folie de plastic și dați-l la frigider timp de 20 de minute.
Împărțiți aluatul în jumătate și rotiți-l în două bușteni lungi de 11 inci. Înfășurați unul dintre bușteni în hârtie cerată și apoi folie de plastic și refrigerați peste noapte.
Așezați 3 linguri de cristale de zahăr grosier pe o farfurie plată.
Ungeți al doilea buștean cu ou bătut și rotiți-l în cristalele de zahăr, acoperindu-l gros. Înfășurați cu grijă Jurnalul îndulcit în folie de plastic și refrigerați peste noapte. (Vezi nota lui Cook.)
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C) și tapetați foile de copt cu hârtie pergament.
Tăiați Jurnalul de aluat neacoperit în felii rotunde de aproximativ 1/8 inci grosime și așezați rundele pe foile de copt pregătite, la aproximativ 1/2 inci distanță. Completați fiecare rundă cu o jumătate de pecan.
Tăiați Jurnalul de aluat îndulcit în felii groase de 1/8 inci și așezați-le pe foi de copt pregătite.
Presărați fiecare prăjitură cu zahăr cu cristale de zahăr mai grosiere, dacă doriți.
Puneți o foaie de copt de fursecuri la un moment dat în cuptorul preîncălzit și coaceți până când marginile abia devin aurii, 4 până la 5 minute.
Scoateți cookie-urile pe rafturile de sârmă pentru a se răci.