Biscuiți Cu Stafide

Biscuiți Cu Stafide
Reteta de stafide Scones este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare scoțiană. Această rețetă servește 10. O porție conține 273 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, făină, lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această masă de dimineață. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Biscuiți Cu Stafide, Biscuiți Cu Stafide, și Scones Cu Stafide De Scorțișoară.

Instrucțiuni

1
Cernem împreună făina, praful de copt și sarea într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Tăiați untul în bucăți și, cu vârful degetelor sau cu un blender de patiserie, amestecați în amestecul de făină până când seamănă cu făina grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Folosind o furculiță, amestecați stafidele și laptele până când sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StafideStafide
LapteLapte
4
Transferați pe o suprafață ușor făinată și, cu mâinile făinoase, frământați până formează un aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
5
Întindeți aluatul într-o rundă de 9 inci (aproximativ 1/2 inch grosime) și tăiați scones cu un tăietor rotund de 2 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
6
Aranjați scones la o distanță de 1 inch pe o foaie mare de copt cu unt și răsturnați ușor și tăiați resturile.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Coaceți biscuiții în mijlocul unui cuptor de 425 F până la auriu pal, aproximativ 15 minute, și transferați-l într-un suport pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista