Biscuiți Cu Stafide
Reteta de stafide Scones este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare scoțiană. Această rețetă servește 10. O porție conține 273 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, făină, lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această masă de dimineață. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Biscuiți Cu Stafide, Biscuiți Cu Stafide, și Scones Cu Stafide De Scorțișoară.
Instrucțiuni
Cernem împreună făina, praful de copt și sarea într-un castron mare.
Tăiați untul în bucăți și, cu vârful degetelor sau cu un blender de patiserie, amestecați în amestecul de făină până când seamănă cu făina grosieră.
Folosind o furculiță, amestecați stafidele și laptele până când sunt combinate.
Transferați pe o suprafață ușor făinată și, cu mâinile făinoase, frământați până formează un aluat.
Întindeți aluatul într-o rundă de 9 inci (aproximativ 1/2 inch grosime) și tăiați scones cu un tăietor rotund de 2 1/2 inci.
Aranjați scones la o distanță de 1 inch pe o foaie mare de copt cu unt și răsturnați ușor și tăiați resturile.
Coaceți biscuiții în mijlocul unui cuptor de 425 F până la auriu pal, aproximativ 15 minute, și transferați-l într-un suport pentru a se răci.