Biscuiți Cu Dovleac-Parmezan
Reteta de dovleac-parmezan Scones ar putea satisface pofta scoțiană în aproximativ 45 minute. Pentru 23 de cenți pe porție, primești o masă de dimineață care servește 12. O porție conține 124 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați făină, sare, parmezan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pumpkin Spice Scones sfaturi + trucuri pentru Scones umede, Kahl De Dovleac Cu Lapte Rece De Dovleac + Scones De Dovleac De Arțar, și Biscuiți de dovleac condimentat cu cremă de dovleac cu scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Cântăriți sau lingurați ușor făinurile în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mare; tăiați untul cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Combinați dovleacul, iaurtul și 1 albus de ou, amestecând cu un bici.
Se adaugă în amestecul de făină; se amestecă până se umezește.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați ușor de 4 ori cu mâinile făinoase. Bateți aluatul într-un cerc de 8 inci pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament.
Tăiați aluatul în 12 pene, tăind, dar nu prin aluat.
Periați restul de 1 albus de ou deasupra aluatului.
Presărați aluatul cu brânză și dovleacsemințe, apăsând ușor pentru a adera.
Coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până devin aurii. Slice scones de-a lungul liniilor de scor cu un cuțit zimțat.