Biscuiți Cu Coriandru

Biscuiții cu coriandru ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 337 calorii. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de coriandru măcinat, făină, zară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Biscuiți cu rampă și zară cu coriandru crăpat, Paprikan și coriandru frecat fripturi cu Salsa portocaliu-coriandru, și Biscuiți nebuni-biscuiții sunt gustoși atunci când sunt făcuți de la zero, acești biscuiți sunt atât de buni încât vei fi nebun pentru ei.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 232°.într-un castron mic, amestecați Zara și coaja de lămâie. Într-un castron, amestecați făina, praful de copt, zahărul, coriandrul, bicarbonatul de sodiu, sarea și piperul.
Tăiați în unt, folosind degetele, 2 cuțite sau un tăietor de patiserie până când amestecul seamănă cu o masă grosieră.
Faceți o fântână în centrul amestecului de făină și turnați amestecul de zară. Aruncați cu o furculiță, răzuind ingredientele uscate de jos până când sunt umezite uniform; nu amestecați prea mult (aluatul trebuie să fie foarte lipicios). Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă și frământați ușor o dată sau de două ori cu mâinile făinoase. Pat aluat la 3/4-inch grosime, aproximativ 10 inci în diametru.
Înmuiați un tăietor de biscuiți de 2 1/2 inch în făină și tăiați biscuiții, scufundând tăietorul în făină înainte de a tăia fiecare biscuit și folosind o mișcare dreaptă de intrare și ieșire. Adunați și refaceți resturile; tăiați biscuiții rămași.
Transferați biscuiții pe o foaie de copt unsă și coaceți, rotind tigaia la jumătate, până devin aurii, 12 până la 15 minute.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Southern poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Chateau Ste. Michelle Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Chateau Ste. Michelle Riesling]()
Chateau Ste. Michelle Riesling
# 14 vin Enthusiast Top 100 cele mai bune cumpără de 2018chateau ste. Michelles ' Columbia Valley Riesling este un amestec de Riesling din întreaga Washington Columbia Valley. Scopul lor este de a crea un Riesling vintage răcoritor, aromat, mediu-uscat după vintage. Vinul oferă arome și arome clare de mere cu note minerale subtile. Acesta este" Riesling-ul lor de zi cu zi", care este o plăcere de băut și ușor de asortat cu o varietate de alimente.Combinați cu fructe proaspete, crab, brânzeturi ușoare sau pui.