Biscuiți Cu Coriandru

Biscuiți Cu Coriandru
Biscuiții cu coriandru ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 337 calorii. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de coriandru măcinat, făină, zară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Biscuiți cu rampă și zară cu coriandru crăpat, Paprikan și coriandru frecat fripturi cu Salsa portocaliu-coriandru, și Biscuiți nebuni-biscuiții sunt gustoși atunci când sunt făcuți de la zero, acești biscuiți sunt atât de buni încât vei fi nebun pentru ei.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 232°.într-un castron mic, amestecați Zara și coaja de lămâie. Într-un castron, amestecați făina, praful de copt, zahărul, coriandrul, bicarbonatul de sodiu, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Tăiați în unt, folosind degetele, 2 cuțite sau un tăietor de patiserie până când amestecul seamănă cu o masă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Făină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este NecesarFăină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este Necesar
3
Faceți o fântână în centrul amestecului de făină și turnați amestecul de zară. Aruncați cu o furculiță, răzuind ingredientele uscate de jos până când sunt umezite uniform; nu amestecați prea mult (aluatul trebuie să fie foarte lipicios). Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă și frământați ușor o dată sau de două ori cu mâinile făinoase. Pat aluat la 3/4-inch grosime, aproximativ 10 inci în diametru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
4
Înmuiați un tăietor de biscuiți de 2 1/2 inch în făină și tăiați biscuiții, scufundând tăietorul în făină înainte de a tăia fiecare biscuit și folosind o mișcare dreaptă de intrare și ieșire. Adunați și refaceți resturile; tăiați biscuiții rămași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5
Transferați biscuiții pe o foaie de copt unsă și coaceți, rotind tigaia la jumătate, până devin aurii, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Se servește cald.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Chateau Ste. Michelle Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Riesling
Chateau Ste. Michelle Riesling
# 14 vin Enthusiast Top 100 cele mai bune cumpără de 2018chateau ste. Michelles ' Columbia Valley Riesling este un amestec de Riesling din întreaga Washington Columbia Valley. Scopul lor este de a crea un Riesling vintage răcoritor, aromat, mediu-uscat după vintage. Vinul oferă arome și arome clare de mere cu note minerale subtile. Acesta este" Riesling-ul lor de zi cu zi", care este o plăcere de băut și ușor de asortat cu o varietate de alimente.Combinați cu fructe proaspete, crab, brânzeturi ușoare sau pui.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista