Biscuiți cu ciocolată cu ciocolată cu umplutură de cremă Mocha

Biscuiți cu ciocolată cu ciocolată cu umplutură de cremă Mocha
Ciocolata Ciocolata-Chip Cookie-uri cu umplutură de cremă Mocha ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 277 calorii. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. Dacă aveți la îndemână nuci pecan, bicarbonat de sodiu, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Epicurious. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Biscuiți cu ciocolată cu ciocolată cu umplutură de cremă Mocha, Tort Cu Strat De Mocha Cu Umplutură De Cremă De Ciocolată-Rom, și Prăjituri Cu Ciocolată Mocha.

Instrucțiuni

1
Amestecați chipsurile de ciocolată, smântâna și granulele de cafea într-o cratiță grea la foc mediu până când ciocolata se topește și cafeaua se dizolvă. Se răcește la temperatura camerei, aproximativ 20 de minute. Folosind mixerul electric, bateți zahărul, untul și vanilia în castron până se omogenizează. Bateți în amestecul de ciocolată. Se dă la frigider până începe să se întărească, aproximativ 8 minute. (Se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți și păstrați la frigider. Pentru utilizare, lăsați să stea la temperatura camerei până când este suficient de moale pentru a se răspândi, aproximativ 2 ore.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Cafea InstantCafea Instant
CiocolataCiocolata
VanilieVanilie
UntUnt
CafeaCafea
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
1
Preîncălziți cuptorul la 325 F. Linia 2 foi de copt cu hârtie pergament. Cernem făina, cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea în castron. Folosind mixerul electric, bateți untul și ambele zaharuri în castron până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
UntUnt
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Mixer De MânăMixer De Mână
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
CuptorCuptor
2
Adăugați ou, 2 lingurițe de apă, vanilie și cafea instant; se amestecă bine. Bateți în amestecul de făină. Se amestecă chipsuri de ciocolată și nuci pecan. Aruncați aluatul cu linguri pe foile pregătite, distanțându-se la 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Cafea InstantCafea Instant
VanilieVanilie
Nuci PecanNuci Pecan
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
OuăOuă
3
Coaceți până când blaturile sunt doar ferme la atingere și nu mai sunt strălucitoare, aproximativ 13 minute. Se răcește cookie-urile pe foi de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Transferați în rafturi și răciți.
5
Așezați jumătate din fursecuri, cu partea plată în sus, pe suprafața de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
6
Răspândiți fiecare cu 1 lingură de umplutură, lăsând o margine de 1/4 inch. Completați fiecare cu al doilea cookie, apăsând pentru a adera. Aranjați pe platou; acoperiți și răciți cel puțin 2 ore. (Se poate face cu 2 zile înainte. Păstrați la rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Serviți prăjiturile reci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista