Biscuiți Cu Cartofi Dulci
Biscuiții cu cartofi dulci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă face 8 porții cu 225 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână praf de copt, cartof dulce, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este adus la tine de mâncare și vin. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Biscuiți cu cartofi dulci AKA cum să folosiți resturile de cartofi dulci, Biscuiți Ușor Dulci Cu Cartofi Dulci, și Biscuiți Cu Cartofi Dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Puneți cartoful dulce peste tot cu o furculiță și coaceți timp de aproximativ 45 de minute, până se înmoaie. Curățați și zdrobiți cartoful. Puneți deoparte 3/4 cană de piure de cartofi și lăsați să se răcească complet; rezervați restul pentru o altă utilizare. Ridicați temperatura cuptorului la 42
Într-un robot de bucătărie, pulsați făina cu zahărul brun, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Adăugați untul și pulsul până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Adăugați Zara și cea de 3/4 cană de piure de cartofi dulci și pulsați doar până când aluatul se reunește.
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru puternic făinată și frământați de 2 sau 3 ori, până se omogenizează; aluatul va fi moale.
Întindeți aluatul gros de 1/4 inch și tăiați opt runde de 4 inci. Aranjați biscuiții de cartofi dulci pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament.
Coaceți aproximativ 15 minute, până se rumenesc.