Biscuiți cu brânză și chutney

Brânză & chutney scones este un mic dejun care servește 6. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 513 calorii, 26g de proteine, și 26g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați chutney de ceapă, bicarbonat de sodă, cheddar extra-matur și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 33 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare European. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: saunth chutney sau sonth chutney / dulce tamarind chutney, Frunze de pâine scurtă cu brânză albastră cu cremă de brânză-ruladă de Chutney, și Cimbru Trei Brânză Cremă De Brânză Dovleac Scones.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Praf o foaie mare de copt cu puțină făină. Puneți făina într-un castron mare și amestecați bicarbul și 1 linguriță de sare.
Adăugați untul și frecați în făină cu vârful degetelor în pesmet sau bateți într-un robot de bucătărie până când nu rămân bulgări de unt. Se amestecă toate, cu excepția unei mici mâini de brânză.
Stropiți peste zară și, folosind un cuțit pentru tacâmuri, amestecați rapid ușor. Sfat pe o suprafață ușor făinată și aduceți ușor împreună cu mâinile într-un oval de aproximativ 2,5 cm adâncime.
Tăiați în 6 biscuiți cu un cuțit înfăinat, apoi ridicați-l pe foaia de copt, lăsând loc să se răspândească. Folosind partea din spate a măsurii tsp, apăsați o mică baie în mijlocul fiecărei scone. Puneți chutney-ul în scufundări, împrăștiați peste brânza rămasă și coaceți timp de 10-15 minute până când crește și devine auriu. Cel mai bine mâncat în ziua de coacere cu unt, plus un dollop mai chutney, dacă vă place.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Scone funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "