Biscuiți Cu Brânză
Biscuiții cu brânză sunt o vegetarian hor d ' oeuvre. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 139 calorii. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, sarea, cheddarul ascuțit și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați biscuiți cu brânză fără ouă pe aragaz, biscuiți cu brânză pe tawa, biscuiți cu brânză , Cum se fac biscuiți cu brânză / brânză s, și biscuiți cu brânză cheddar, biscuiți cu brânză Cheddar din grâu integral pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Într-un castron mediu, amestecați făina, praful de copt, zahărul și sarea împreună folosind o furculiță; tăiați scurtarea până seamănă cu făina de porumb.
Adăugați brânză. Se amestecă laptele de unt la 1 moment doar până se amestecă. Nu se amestecă prea mult. Aruncați cu linguri sau folosiți o lingură de înghețată pe o foaie de copt bine unsă.
Ungeți aluatul cu unt topit.
Coaceți timp de 12 până la 15 minute.