Biscuiți Cu Ardei Dijon Umpluți Cu Carne De Porc
Biscuiții Dijon-Pepper umpluți cu carne de porc sunt un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 24 și costă 21 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 36 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sare, ienibahar, gust de afine-portocale cumpărat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Biscuiți Umpluți Cu Carne De Vită La Grătar, Biscuiți Cremoși Umpluți Cu Dovleac, și Biscuiți Din Făină De Porumb Umpluți Cu Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea din carne de porc.
Combinați carnea de porc și următoarele 6 Ingrediente (Carne de porc prin frunze de dafin) într-o pungă mare de plastic cu fermoar. Sigilați și marinați în frigider 2 1/2 ore.
Preîncălziți cuptorul la 35
Scoateți carnea de porc din pungă; aruncați marinada. Se usucă carnea de porc cu un prosop de hârtie.
Combinați rozmarinul și 1 linguriță de ulei; frecați peste carne de porc.
Încălziți restul de 3 lingurițe de ulei într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați carne de porc; gatiti 5 minute, rumenind pe toate partile.
Așezați carnea de porc pe tigaia broiler acoperită cu spray de gătit. Introduceți termometrul de carne în cea mai groasă porție de carne de porc.
Coaceți la 350 timp de 35 de minute sau până când termometrul înregistrează 160 (ușor roz). Înfășurați în folie; se răcește 3 ore sau peste noapte.
Tăiați carnea de porc în diagonală peste cereale în 24 de felii.
Așezați 1 felie de porc pe fiecare jumătate de jos a biscuiților divizați Dijon-piper. Acoperiți fiecare felie cu 1 1/2 linguriță de gust; acoperiți cu jumătăți superioare.