Biscuiți Cu Ardei Dijon Umpluți Cu Carne De Porc

Biscuiți Cu Ardei Dijon Umpluți Cu Carne De Porc
Biscuiții Dijon-Pepper umpluți cu carne de porc sunt un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 24 și costă 21 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 36 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sare, ienibahar, gust de afine-portocale cumpărat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Biscuiți Umpluți Cu Carne De Vită La Grătar, Biscuiți Cremoși Umpluți Cu Dovleac, și Biscuiți Din Făină De Porumb Umpluți Cu Brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați grăsimea din carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
2
Combinați carnea de porc și următoarele 6 Ingrediente (Carne de porc prin frunze de dafin) într-o pungă mare de plastic cu fermoar. Sigilați și marinați în frigider 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
3
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Scoateți carnea de porc din pungă; aruncați marinada. Se usucă carnea de porc cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
5
Combinați rozmarinul și 1 linguriță de ulei; frecați peste carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
Carne De PorcCarne De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
6
Încălziți restul de 3 lingurițe de ulei într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați carne de porc; gatiti 5 minute, rumenind pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
8
Așezați carnea de porc pe tigaia broiler acoperită cu spray de gătit. Introduceți termometrul de carne în cea mai groasă porție de carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
9
Coaceți la 350 timp de 35 de minute sau până când termometrul înregistrează 160 (ușor roz). Înfășurați în folie; se răcește 3 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
10
Tăiați carnea de porc în diagonală peste cereale în 24 de felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
Carne De PorcCarne De Porc
11
Așezați 1 felie de porc pe fiecare jumătate de jos a biscuiților divizați Dijon-piper. Acoperiți fiecare felie cu 1 1/2 linguriță de gust; acoperiți cu jumătăți superioare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
PiperPiper
SavureazăSavurează
Carne De PorcCarne De Porc
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista