Biscuiți
Scones reteta ar putea satisface pofta scoțian în aproximativ 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 299 calorii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă 59 cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această masă de dimineață. Dacă aveți la îndemână unt, zahăr superfin, smântână grea și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Biscuiți de dimineață de Crăciun {alias biscuiți cu aromă de fasole de vanilie, nucșoară și rozmarin}, Cum se fac Scones într-un cuptor cu prăjitor de pâine și a Pentru fructe de pădure și cremă Scones, și Pumpkin Spice Scones sfaturi + trucuri pentru Scones umede pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F. Folosind un robot de bucătărie dacă aveți unul, bateți împreună făina, praful de copt, sarea, untul și zahărul până când amestecul seamănă cu firimiturile fine de pâine. (În caz contrar, cerneți făina, sarea și praful de copt într-un bol de amestecare, frecați untul cu degetele, apoi amestecați zahărul.)
Într-un castron separat, bateți împreună oul, vanilia și smântâna, apoi adăugați la amestecul de făină și aduceți împreună cu mâinile pentru a forma un aluat moale.
Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă și frământați foarte scurt, timp de aproximativ 10 secunde, pentru a-l face puțin mai fin. Acum, folosind puțin mai multă făină, bateți sau rulați ușor la o grosime de aproximativ 1 1/2 inci.
Folosind un tăietor de biscuiți de 2 1/2 inci (sau unul mai mare, dacă doriți), tăiați aproximativ 8 discuri de aluat – apăsând tăietorul drept în jos, mai degrabă decât răsucindu-l, deoarece acest lucru oferă biscuiților o șansă mai mare de a se ridica drept în sus.
Așezați discurile pe o foaie de copt ușor unsă, periați blaturile cu lapte și coaceți timp de aproximativ 15 minute, sau puțin mai mult dacă biscuiții sunt mari. Pentru a verifica dacă sunt gătite, introduceți o scobitoare de lemn în mijloc; ar trebui să iasă curat.
Se transferă într-o grătar pentru a se răci câteva minute, apoi se servește cald.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
Manualul pâinii River Cottage de Daniel Stevens.As pe lângă coacerea pâinii proaspete în fiecare zi în bucătăriile sediului River Cottage, Daniel Stevens conduce construcția tot mai populară și
Cursuri de coacere, care echipează studenții cu abilitățile de a-și construi propriul cuptor cu lemne în aer liber. Daniel gătește și coace în bucătării profesionale de câțiva ani, atât în Hertfordshire, unde a crescut, cât și mai recent în Dorset, unde locuiește acum. El face parte din echipa River Cottage headquarters kitchen din 2006.