Biscuiti cu Cheddar si jalape
Se pot face biscuiții Cheddar și jalape de la jalape în aproximativ 25 de minute. O porție conține 238 calorii, 7g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă vegetariană lacto ovo servește 10 și costă 36 de cenți pe porție. Funcționează bine ca garnitură. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Simply Recipes necesită făină, făină de porumb măcinată, jalapeinculos și brânză Cheddar ascuțită. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Încercați Biscuiți Cheddar Jalapeno, Biscuiți Cheddar Jalapeno, și Biscuiti Cheddar-Jalape pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 425 buc. F (220 buc.c).
Bateți ingredientele uscate, adăugați brânză și jalapeincroos: într-un castron mare, amestecați împreună făina, mămăliga, sarea, zahărul, cayenne și praful de copt.
Se amestecă 1 1/4 căni de brânză Cheddar rasă și jalapele tăiate cubulețe.
Adăugați smântâna: faceți o fântână în centrul amestecului de făină.
Turnați crema în centrul puțului și mâinile (curate) pentru a reuni ușor ingredientele.
Dacă aveți nevoie pentru a adăuga un pic mai mult crema apoi face acest lucru un firicel mic la un moment dat. Vrei doar ca totul să se ude suficient, astfel încât aluatul să fie lipicios și aglomerat.
Frământați aluatul, suficient: întoarceți aluatul pe o suprafață ușor prăfuită cu făină. Frământați aluatul doar de câteva ori-poate doar trei sau patru împingeri. Vrei doar să vină doar împreună. (Frământarea excesivă va avea ca rezultat biscuiți mai fermi și mai densi.)
Tăiați formele de biscuiți: formați aluatul într-un disc de aproximativ 3/4 inch până la un centimetru grosime. Folosiți un tăietor de biscuiți (sau un pahar mic de suc) pentru a tăia forme rotunde de biscuiți din disc.
Combinați aluatul rămas și continuați să formați mici forme rotunde de biscuiți până când aluatul este epuizat.
Așezați pe o foaie de copt căptușită cu silicon sau pergament, cu cel puțin un centimetru sau doi între biscuiți.
Ungeți blaturile biscuiților cu puțină cremă. Topiți biscuiții cu un strop de brânză rămasă.
Se coace la 425 buc. F (220 buc. C) timp de 11-12 minute sau până devin aurii și brânza se topește frumos.