Biscuit de mazare rosie cu Flamba de rom 4
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Bisque de mazăre roșie cu rom flambul. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă $1.34 pe portie. O porție conține 313 calorii, 13g de proteine, și 14g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați crenguță de cimbru, ROM, fasole și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Inel De Ananas La Grătar Rum Sundae # SummerDessertWeek, Salată Rece De Mazăre, și Banana Flambe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o oală mare și grea la foc mediu.
Adăugați ceapa, usturoiul și cimbru; saut până când ceapa este moale, aproximativ 8 minute.
Adăugați 4 căni de bulion, lapte de cocos și fasole; se aduce la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când fasolea este fragedă, amestecând ocazional, 1 1/4 până la 1 3/4 ore.
Îndepărtați crenguța de cimbru.
Puneți deoparte 1 cană de fasole. Lucrând în loturi, pur și simplu amestecul rămas în blender până se omogenizează. Întoarceți supa în aceeași oală; adăugați fasole rezervată și Sherry. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperi; rece.) Aduceți la foc mic, subțierea cu bulion, dacă doriți; păstrați cald.
Puneți romul într-o tigaie mică și grea. Aduceți la foc mic. Aprindeți cu grijă romul. Când flăcările se potolesc, împărțiți supa în 6 boluri, stropiți cu rom, presărați arpagic și serviți.
* Disponibil la multe supermarketuri și pe piețele din India, Asia de Sud-Est și latină.