Biscuit de mazare rosie cu Flamba de rom 4

Biscuit de mazare rosie cu Flamba de rom 4
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Bisque de mazăre roșie cu rom flambul. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă $1.34 pe portie. O porție conține 313 calorii, 13g de proteine, și 14g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați crenguță de cimbru, ROM, fasole și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Inel De Ananas La Grătar Rum Sundae # SummerDessertWeek, Salată Rece De Mazăre, și Banana Flambe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o oală mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați ceapa, usturoiul și cimbru; saut până când ceapa este moale, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
CimbruCimbru
3
Adăugați 4 căni de bulion, lapte de cocos și fasole; se aduce la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când fasolea este fragedă, amestecând ocazional, 1 1/4 până la 1 3/4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De CocosLapte De Cocos
FasoleFasole
BulionBulion
4
Îndepărtați crenguța de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CimbruCimbru
5
Puneți deoparte 1 cană de fasole. Lucrând în loturi, pur și simplu amestecul rămas în blender până se omogenizează. Întoarceți supa în aceeași oală; adăugați fasole rezervată și Sherry. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperi; rece.) Aduceți la foc mic, subțierea cu bulion, dacă doriți; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
FasoleFasole
BulionBulion
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Puneți romul într-o tigaie mică și grea. Aduceți la foc mic. Aprindeți cu grijă romul. Când flăcările se potolesc, împărțiți supa în 6 boluri, stropiți cu rom, presărați arpagic și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArpagicArpagic
SupăSupă
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
7
* Disponibil la multe supermarketuri și pe piețele din India, Asia de Sud-Est și latină.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Revista