Biscotti Cu Ghimbir-Migdale

Biscotti Cu Ghimbir-Migdale
Reteta Biscotti ghimbir-migdale ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 25 de minute. Pentru 14 cenți pe porție, veți obține un desert care servește 34. O porție conține 73 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de făină, ghimbir cristalizat, amestec de biscuiți cu zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Biscotti cu migdale și ghimbir, Biscotti cu migdale de ghimbir, și Ghimbir Portocaliu Migdale Biscotti pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F. În castron mare, folosind sârmă măturică, bate unt topit, coaja de portocala ras, suc de portocale și ouă. Se amestecă ingredientele rămase până se formează aluatul moale. Împărțiți aluatul în jumătate. Pe 1 parte a foii de cookie-uri unsuroase, formați jumătate din aluat în jurnal de 12x2 inci. Repetați cu aluatul rămas pe aceeași foaie de cookie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
UntUnt
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BatetiBateti
BolBol
CuptorCuptor
2
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când marginile se rumenesc. Se răcește pe foaia cookie 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
3
Așezați buștenii pe scândură.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
4
Tăiați transversal în felii de 3/4 inch.
5
Așezați felii tăiate în jos pe foaia de cookie-uri negrasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Coaceți 15 minute. Scoateți imediat din foaia de cookie în raftul de răcire. Se răcește complet. Depozitați ușor acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Casaloste Chianti Classico Riserva cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Casaloste Chianti Classico Riserva
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții34
Scor De Sănătate0
Revista