Birria Ușoară De Miel
Birria ușoară de miel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 47G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 326 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $ 2.37 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Un amestec de cimbru, ceapă, carne de tocană de miel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până limes ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde Granita ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Birria, Birria, și Birria Tacos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Acoperiți mielul cu apă rece; stoarceți sucul din 1/2 var (adăugând coaja) și adăugați câteva bucăți de ceapă tocată.
Lăsați să stea, amestecând din când în când, până când apa este foarte roz și tulbure, aproximativ 10 minute.
Se scurge bine, aruncând coaja de var.
Între timp, prăjiți ardeii iute într-o tigaie mare la foc mediu, întorcându-se după cum este necesar, până când sunt parfumați și încep să se întunece, 6 până la 8 minute; când este suficient de rece pentru a manipula, îndepărtați tulpinile. Puneți într-un robot de bucătărie cu ceapa rămasă, usturoiul, cuișoarele, cimbrul, chimenul, oțetul, 1 bulion de 1/2 căni și sarea. Rotiți împreună pentru a face un sos gros, adăugând puțin mai mult bulion, dacă este necesar.
Combinați sosul cu mielul și frunzele de dafin într-un cuptor olandez mare, larg, amestecând pentru a acoperi și a răspândi uniform. Aduceți amestecul la fierbere la foc mare, apoi reduceți căldura, acoperiți și fierbeți, amestecând ocazional, până când mielul este foarte fraged când este străpuns, aproximativ 2 1/2 ore.
Tăiați restul de 1 1/2 limes în pene și serviți pe lateral, împreună cu orezul Cilantro.
Metoda HANDS-FREE: odată ce sosul și mielul sunt amestecate în cuptorul olandez, coaceți aproximativ 3 ore într-un cuptor 275.
* Găsiți chiles pe piețele Latino bine aprovizionate.
Asocierea vinului: Ceja 2009 Syrah. Acest miel înțepător are nevoie de un vin roșu închis, cărnos. Ceja Syrah are un suflet pământesc de potrivire de la site-ul său de vie vreme rece.