Bile de orez lipicioase de dovleac în cremă de nucă de cocos îndulcită (Bua Loi Fak Thong)

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați bile de orez lipicioase de dovleac în cremă de nucă de cocos îndulcită (Bua Loi Fak Thong). Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 438 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați lapte de cocos, sare, făină de orez lipicioasă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tang Yuan (Bile De Orez Lipicios), Bile De Orez Lipicioase (Tang Yuan), și Susan Negru Tang Yuan (Bile De Orez Cu Susan Negru) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați făina într-un vas mic de amestecare. Frământați piureul de dovleac în el pentru a forma aluat neted. Dacă este nevoie de apă, adăugați câte o linguriță odată până când puteți forma aluat neted. Lucrând rapid înainte ca aluatul să se usuce, formați aluatul în bile netede de 1/3 inch și aranjați-le pe o tavă, asigurându-vă că nu se ating.
Umpleți o oală de 4 litri cu apă pe jumătate și aduceți la fierbere.
Între timp, adăugați lapte de cocos, zahăr și sare într-o oală de 2 litri și aduceți-l la fierbere pe un alt arzător; reduceți căldura, astfel încât amestecul de lapte de cocos abia fierbe.
Odată ce apa fierbe, aruncați ușor toate bilele de aluat în ea; amestecând de câteva ori pentru a preveni aglomerarea lor. Odată ce bilele de aluat se ridică în vârf, pescuiți-le cu lingura cu fante și transferați-le în oala cu lapte de cocos. Gust pentru dulceață.
Adăugați mai mult zahăr, dacă este necesar. Opriți căldura. Lăsați desertul să se răcească la puțin mai mare decât temperatura camerei înainte de servire.