Bigoli cu Ragu de rață

Bigoli cu Ragu de rață
Bigoli cu Ragu de rață ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 72g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 1121 calorii. Pentru $5.37 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, lapte cald, vin roșu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Spaccatelle Cu Ragu De Rață, Rața venețiană ragu, și Rigatoni cu carpa de rata 4.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti ragu: spălați picioarele de rață și îndepărtați toată grăsimea. Se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
2
Într-o caserolă cu fund gros sau cuptor olandez, încălziți uleiul de măsline până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
3
Adăugați picioarele de rață și gătiți până se rumenesc pe toate părțile și îndepărtați, aproximativ 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
4
Adăugați ceapa, morcovul, usturoiul și țelina și gătiți până se înmoaie, aproximativ 7 până la 9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Adăugați vin, roșii, bulion de pui și ciuperci uscate și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci UscateCiuperci Uscate
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Adăugați picioarele de rață și reveniți la fierbere, reduceți focul, acoperiți și lăsați să fiarbă timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
7
Scoateți picioarele de rață și lăsați să se răcească. Trageți toată carnea de pe oase și reveniți în oală fără oase. Fierbeți neacoperit timp de 30 de minute sau până când este destul de gros. Se condimentează cu sare și piper și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Picior De RațăPicior De Rață
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Pentru a pregăti vasul: umpleți o oală mare cu 6 litri de apă și adăugați 2 linguri de sare. Gatiti bigoli pana al dente, aproximativ 8-9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Se încălzește sosul, se scurg pastele și se aruncă în tigaie. Aruncați pentru a acoperi și servi imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Pentru a face paste: faceți o movilă de făină în centrul unei tăblițe mari de lemn. Faceți o fântână în mijlocul făinii și adăugați ouăle și amestecul de lapte. Folosind o furculiță, bateți împreună ouăle și amestecul de lapte și începeți să încorporați făina începând cu marginea interioară a puțului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
11
Pe măsură ce extindeți fântâna, continuați să împingeți făina în sus pentru a păstra forma fântânii. Nu vă faceți griji că această fază inițială pare dezordonată. Aluatul se va uni când jumătate din făină este încorporată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
12
Începeți să frământați aluatul cu ambele mâini, folosind palmele mâinilor. Odată ce aveți o masă coezivă, scoateți aluatul de pe tablă și răzuiți resturile de bucăți cruste. Aruncați aceste biți. Făinați ușor placa și continuați să frământați încă 3 minute. Aluatul trebuie să fie elastic și puțin lipicios. Continuați să frământați încă 3 minute, amintindu-vă să vă curățați placa atunci când este necesar. Înfășurați aluatul în plastic și lăsați să se odihnească 30 de minute la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
13
Notă: nu săriți peste porțiunea de frământare sau odihnă a acestei rețete. Sunt esențiale pentru o pastă ușoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
14
Pentru a face bigoli: frământați aluatul până când este neted și strâns și lăsați să se odihnească 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
15
Tăiați aluatul în 6 și treceți printr-o mașină de tocat carne setată la cea mai mică dimensiune de extrudare. Pe măsură ce pastele ies, tăiați-le în bucăți de 12 inci și praf imediat cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
(înlăturați Orice Mufă)(înlăturați Orice Mufă)
16
Așezați-vă pe foaia de prăjituri prăfuită cu făină de porumb, având grijă să păstrați firele separate. Finalizați toate cele 6 bucăți în același mod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista