Bibimbap cu slănină și Kimchi

Bibimbap cu slănină și Kimchi
Bibimbap cu slănină și Kimchi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 514 calorii, 21g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $3.48 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de slănină, pastă de ardei coreeană, orez brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 58 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei coreene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este super. Încercați Spaghete Kimchi cu slănină, Pizza Kimchi cu slănină, și Kimchi - Pui Fiert Cu Slănină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aruncați orezul brun într-o strecurătoare de plasă și clătiți sub apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Condiment Al Lui LawrySare De Condiment Al Lui Lawry
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2
Se transferă într-un aragaz de orez și se acoperă cu 1 1/2 căni de apă și un vârf de sare. Porniți aragazul pentru orez. De obicei durează undeva între 30 și 45 de minute pentru a găti. Dacă orezul nu este gata, adăugați încă 1/2 cană de apă și gătiți până se înmoaie. Puf cu o furculiță când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Orez AragazOrez Aragaz
3
Între timp, într-un castron mediu amestecați împreună pasta de ardei roșu, zahărul, uleiul de susan și trei linguri de apă. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GochujangGochujang
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Adăugați slănină într-o tigaie din fontă de 12 inci sau antiaderentă și gătiți la foc mediu, amestecând ocazional, până când se rumenesc și grăsimea, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Îndepărtați bucățile cu o lingură cu fante și transferați-le pe prosoape de hârtie, lăsând în urmă grăsimea din tigaie. Folosiți o lingură pentru a îndepărta cu grijă toată grăsimea, cu excepția unei linguri, păstrând excesul într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Cu căldură încă pe mediu, adăugați fulgi de usturoi și ardei roșu. Gatiti pana cand parfumati, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
7
Se adaugă ciupercile, se amestecă bine și se întinde într-un singur strat. Gatiti ciupercile, amestecand ocazional, pana se inmoaie si se rumenesc, 3 pana la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
8
Scoateți ciupercile și lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
9
Adăugați o lingură de grăsime de slănină rezervată în tigaie și adăugați muguri de fasole. Gatiti, amestecand ocazional, pana se rumeneste usor, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Picături De Sos De Soia3 Picături De Sos De Soia
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Scoateți și puneți deoparte.
11
Adăugați o lingură de grăsime de slănină rezervată (sau ulei vegetal dacă nu mai aveți grăsime) în tigaie și adăugați spanacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
12
Se presară cu sare și se aruncă spanacul în grăsime cu o pereche de clești. Gatiti pana cand spanacul s-a ofilit, dar mai are putin corp, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
13
Se presară cu o linguriță de semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
14
Scoateți și puneți deoparte.
15
Când orezul brun este gata, împărțiți între patru boluri mari. În jurul marginilor din interiorul bolului, începeți să adăugați toppingurile în orice ordine doriți. Lista finală include ciuperci, muguri de fasole, spanac, kimchi, morcov, varză roșie și nori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Picături De Sos De Soia3 Picături De Sos De Soia
Varză RoșieVarză Roșie
Sare De Condiment Al Lui LawrySare De Condiment Al Lui Lawry
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
KimchiKimchi
NoriNori
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
16
Stropiți pe o parte din sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
17
În cele din urmă, adăugați două linguri de grăsime de slănină (sau ulei vegetal dacă sunteți afară) în tigaia setată la foc mediu. Crăpați ouăle și gătiți până când albușurile sunt setate, dar gălbenușul este încă curgător.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
(Keebler)(Keebler)
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
18
Transferați un ou fiert în centrul fiecărui bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
19
Se ornează cu scallions și semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
20
Se servește cu sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate60
Bucătăriicoreeanăasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista