Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Bibimbap acasă. Această rețetă face 8 porții cu 1055 calorii, 29G de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $2.03 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, ouă prăjite, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei coreene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Bibimbap, Bibimbap, și Bibimbap.
Instrucțiuni
1
Bateți primele 6 ingrediente într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Adăugați carne de vită; aruncați pentru a acoperi. Capac; se răcește timp de 30 de minute sau până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
1
Se încălzește 1 lingurăulei într-o mare din fontă sau se lipeasca skilletover foc mediu.
2
Adăugați orez; bateți într-un strat uniform. Gatiti, rotind tigaia pentru maruntire (nu amestecati), pana cand orezul este auriu si crocant pe fund, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Între timp, încălziți 1/2 lingură de ulei într-o maretigaie grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați un sfert de carne de vită și gătiți, întorcându-vă o dată, până cândgătit și ușor rumenit, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
5
Transferați într-un castron. Repetați in3 loturi cu uleiul rămas și carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Împărțiți orezul între boluri. Se acoperă cu carne de vită, Bibimbap
Coreeană funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Quintan Essentia Chenin Blanc. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 35 de dolari.