Biban De Mare În Stil Hong Kong
Basul de mare în stil Hong Kong ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 583 calorii, 38g de proteine, și 43G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 3,36 USD pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, ceapă verde, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Pui în stil Hong Kong, Supă De Borș În Stil Hong Kong, și Taitei Zha Jiang În Stil Hong Kong.
Instrucțiuni
Cojiți ghimbirul și tăiați-l în fâșii subțiri.
Tăiați ceapa verde în fâșii subțiri de 2 inci; pune deoparte ghimbirul și ceapa verde.
Se toarnă 1/4 cană de ulei vegetal într-o tigaie mare; se pune la foc mare până se încălzește.
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând constant, 5 până la 7 secunde; scoateți și aruncați usturoiul.
Adăugați spanacul în tigaie; gatiti, amestecand continuu, pana se ofileste usor. Puneți spanacul pe farfurii de servire și păstrați-l la cald.
Puneți peștele într-un coș cu aburi sau un abur din bambus peste apă clocotită; acoperiți și aburiți 8 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Așezați peștele pe spanac; deasupra cu ghimbir și ceapă verde.
Combinați 1/4 cană de ulei vegetal rămas și ulei de susan în tigaie; se pune la foc mare până se încălzește.
Aduceți sosul de soia și următoarele 3 ingrediente la fiert în tigaie.
Stropiți jumătate din amestec peste pește; serviți imediat cu amestecul rămas.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.