Biban De Mare La Grătar Cu Sos Portughez

Biban De Mare La Grătar Cu Sos Portughez
Nevoie de o felul principal fără gluten și pescatarian? Bibanul de mare la grătar cu un sos portughez ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 1. Pentru $11.78 pe portie, această rețetă acoperă 59% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 3496 calorii, 38g de proteine, și 313g de grăsime. Un amestec de ceapă, cimbru, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma vinul alb, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, care este solid. Rețete similare sunt Creveți portughezi la grătar cu sos fierbinte, Bas la grătar cu sos vierge, și Biban de mare la grătar cu sos de Chili Thailandez.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul.Frecați fiecare pește cu 2 linguri de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Așezați peștele pe grătarul fierbinte și grătiți timp de 4 până la 5 minute pe fiecare parte, în funcție de greutatea fiecăruia fish.In o tigaie sote, încălziți uleiul de măsline rămas. Când uleiul este fierbinte, sotati ceapa timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați roșiile, măslinele negre și fasolea fava. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Măsline NegreMăsline Negre
Fasole FavaFasole Fava
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
4
Se sotează 2 minute.Se amestecă usturoiul, hamsiile, ierburile proaspete și vinul alb. Aduceți lichidul la fierbere și reduceți la foc mic. Se fierbe timp de 2 minute.Îndoiți untul, câte o lingură pe rând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ierburi ProaspeteIerburi Proaspete
1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).
HamsiiHamsii
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
5
Se ia de pe foc și se condimentează cu sare și piper.Puneți sosul în centrul unei farfurii alungite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
6
Așezați peștele direct deasupra sosului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
7
Se ornează cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)

Ingrediente

2(poate fi sau trece)fileuri de hamsii tocatefileuri de hamsii tocate2(poate fi sau trece)fileuri de hamsii tocatefileuri de hamsii tocate796 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirimăsline negre fără sâmburimăsline negre fără sâmburi796 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirimăsline negre fără sâmburimăsline negre fără sâmburi1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriunt, tăiat în linguriunt, tăiat în linguri1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriunt, tăiat în linguriunt, tăiat în linguri2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifasole proaspătă, albită și decojită (i sub cu fasole de unt)fasole proaspătă, albită și decojită (i sub cu fasole de unt)2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifasole proaspătă, albită și decojită (i sub cu fasole de unt)fasole proaspătă, albită și decojită (i sub cu fasole de unt)4fileurifileuri de pește, biban de mare aproximativ 1/4 până la 1/2 lire fiecare (am folosit și somon)fileuri de pește, biban de mare aproximativ 1/4 până la 1/2 lire fiecare (am folosit și somon)4fileurifileuri de pește, biban de mare aproximativ 1/4 până la 1/2 lb fiecare (am folosit și somon)fileuri de pește, biban de mare aproximativ 1/4 până la 1/2 lb fiecare (am folosit și somon)1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)busuioc proaspăt tocatbusuioc proaspăt tocat1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)busuioc proaspăt tocatbusuioc proaspăt tocat1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)pătrunjel proaspăt tocat măruntpătrunjel proaspăt tocat mărunt2(iarnă)pătrunjel proaspăt tocat măruntpătrunjel proaspăt tocat mărunt2(iarnă)pătrunjel proaspăt tocat măruntpătrunjel proaspăt tocat mărunt1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)cimbru proaspăt tocatcimbru proaspăt tocat1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)cimbru proaspăt tocatcimbru proaspăt tocat1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)dressing lamaie piperdressing lamaie piper1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)dressing lamaie piperdressing lamaie piper4(iarnă)ulei de măsline, în toateulei de măsline, în toate4(iarnă)ulei de măsline, în toateulei de măsline, în toate1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriceapa tocataceapa tocata1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriceapa tocataceapa tocata1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)oregano proaspăt tocatoregano proaspăt tocat1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)oregano proaspăt tocatoregano proaspăt tocat2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriroșii Rome decojite și tocateroșii Rome decojite și tocate1WES E Limba engleză1 cană de orez sălbatic, clătit bine1 cană de orez sălbatic, clătit bine1WES E Limba englezăsare și piper negrusare și piper negru1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 amestec de risotto ambalat (cutie de 14 uncii).1 amestec de risotto ambalat (cutie de 14 uncii).1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 amestec de risotto ambalat (cutie de 14 uncii).1 amestec de risotto ambalat (cutie de 14 uncii).

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții1
Scor De Sănătate50
Revista