Biban copt cu unt de usturoi de casă și topping de pesmet de pâine cu ierburi
Biban la cuptor cu unt de usturoi de casă și topping de pesmet de pâine cu ierburi este o rețetă de tip pescatarian cu 4 porții. Pentru 3,84 USD per porție , această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 297 de calorii , 35 g de proteine și 8 g de grăsimi per porție. Mergeți la magazin și luați frunze de pătrunjel, sare și piper, pâine cu aluat și alte câteva lucruri pentru a o pregăti astăzi. 6 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 81% . Acest scor este grozav. Rețete similare sunt Spaghetti Hotdish cu topping de pesmet de pâine cu usturoi ,Macaroane și brânză la cuptor cu topping de pesmet și Macaroane la cuptor cu brânză cu topping de pesmet .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Pulsați pâinea într-un robot de bucătărie pentru a obține pesmet ușor grosier.
Acoperiți un vas de caserolă suficient de mare pentru a ține fileurile cu 1 lingură de unt.
Așezați fileurile în vas și asezonați cu sare, piper, coaja și suc de lămâie și frunze de cimbru.
Topiți 1/2 baton de unt rămas într-o tigaie mare cu usturoiul zdrobit. Imediat ce untul începe să clocotească, stingeți focul și lăsați usturoiul să infuzeze untul cald.
Scoateți bucățile de usturoi din unt.
Adăugați pesmetul și amestecați ușor până când tot untul a fost absorbit. Se stinge focul, se amestecă pătrunjelul și se condimentează, după gust, cu sare și piper.
Întindeți un strat de amestec de pesmet peste fiecare file și coaceți timp de 12 până la 15 minute până când pesmetul devine maro auriu și peștele este gătit.