Bezele Vegane
Vegan Marshmallows este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 48. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 26 calorii. Pentru 5 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2048 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de extract de vanillan, cremă de tartru, pudră de izolat de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Bezele Vegane Care Funcționează!, Mini "caserole" de cartofi dulci cu Marshmallows vegane (cu chifla Inspiralizată!), și Ou Nog Bezele pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți o tigaie pătrată de 8 x 8 inci cernând mochiko pe fundul tigaiei.
Așezați cupa de apă și fulgii de agar agar într-o cratiță mică. Pune deoparte.
Într-o cratiță, amestecați împreună zahărul și 2 linguri mochiko.
Adăugați ceașcă de apă și amestecați pentru a combina. Se aduce la fierbere la foc mediu. Reduceți căldura și gătiți încă 5 minute la fierbere ușoară, amestecând ocazional pentru a preveni formarea de bulgări.
În timp ce amestecul de zahăr și mochiko se gătește și se îngroașă, bateți pudra de izolat de soia, guma de xantan, guma de guar, crema de tartru și sarea împreună în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu pentru tel. Se amestecă în ceașcă de apă. Începeți cu viteza la scăzut până când amestecul este bine combinat și apoi creșteți viteza la mare, bateți până când amestecul deține vârfuri rigide și este aproape triplat în volum, răzuind fundul și părțile laterale ale vasului ocazional, aproximativ 5 minute.
Când siropul de zahăr este aproape gata, aduceți amestecul de agar agar și apa la fierbere la foc mediu-mic, amestecând pentru a vă asigura că fulgii de agar agar se dizolvă complet.
Foarte treptat, începeți să stropiți siropul fierbinte pe părțile laterale ale bolului mixerului standului și continuați să bateți cu viteză mare până când se formează panglici groase asemănătoare bezea strălucitoare, 4-5 minute. Bateți în extract de vanilie.
Stropiți încet în lichidul fierbinte de agar agar și continuați să bateți încă un minut până când este puțin mai gros, dar încă cald.
Se întinde în tigaie pregătită și se cerne mochiko peste suprafață. Se lasă să se stabilească descoperit până la fermă și bouncy la atingere, aproximativ 1 oră.
Tăiați în cuburi și praf tăiați suprafețele cu mochiko, scuturând excesul. A se păstra, la frigider, într-un recipient închis până la o săptămână.