Bezea De Cocos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați bezea de nucă de cocos. Această rețetă servește 31 și costă 4 cenți pe porție. O porție conține 21 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de zahăr, cacao, o picătură de sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Bezea De Cocos, Bezea Cu Nucă De Cocos Cu Ciocolată, și Bezea Cu Nucă De Cocos-Fistic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 25
Combinați crema de tartru, sare și albușuri de ou într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se formează vârfuri moi.
Adăugați zahăr, câte 1 lingură, bătând cu viteză mare până se formează vârfuri rigide.
Adăugați extracte; bate doar până se amestecă (nu bate prea mult). Îndoiți ușor în nucă de cocos. Aruncați cu linguri rotunjite, la distanță de 2 inci, pe 2 foi de copt acoperite cu hârtie pergament.
Coaceți la 250 timp de 1 oră până când se rumenesc foarte ușor și aproape crocante, schimbând foile de copt și rotind din față în spate la jumătatea timpului de coacere.
Scoateți din cuptor. Se răcește timp de 25 de minute (bezeaua se va crocanta pe măsură ce se răcește).
Se presară uniform cu 1 lingură de cacao.