Bezea De Cocos

Bezea De Cocos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați bezea de nucă de cocos. Această rețetă servește 31 și costă 4 cenți pe porție. O porție conține 21 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de zahăr, cacao, o picătură de sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Bezea De Cocos, Bezea Cu Nucă De Cocos Cu Ciocolată, și Bezea Cu Nucă De Cocos-Fistic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 25
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați crema de tartru, sare și albușuri de ou într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
3
Adăugați zahăr, câte 1 lingură, bătând cu viteză mare până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
4
Adăugați extracte; bate doar până se amestecă (nu bate prea mult). Îndoiți ușor în nucă de cocos. Aruncați cu linguri rotunjite, la distanță de 2 inci, pe 2 foi de copt acoperite cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Coaceți la 250 timp de 1 oră până când se rumenesc foarte ușor și aproape crocante, schimbând foile de copt și rotind din față în spate la jumătatea timpului de coacere.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
6
Scoateți din cuptor. Se răcește timp de 25 de minute (bezeaua se va crocanta pe măsură ce se răcește).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Se presară uniform cu 1 lingură de cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții31
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista