Bezea de ciocolată și căpșuni
Nevoie de o desert fără gluten și vegetarian? Bezea de ciocolată și căpșuni ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 306 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, pudră de cacao, zahăr de cofetărie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Bezea cu ciocolată cu căpșuni, Bezea cu șampanie căpșuni braconate și o aniversare, și Bezea cu căpșuni și frișcă (Schaum Torte).
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 325. Într-un castron, combinați căpșunile, 2 linguri zahăr granulat și oțet. Folosind un mixer electric, bateți albușurile până se formează vârfuri.
Adăugați cremă de tartru și un vârf de sare; bate pentru a combina. Adăugați încet restul de 3/4 cană de zahăr granulat, bătând până se formează vârfuri tari.
Presărați cacao peste amestecul de ouă; bici până se combină.
Se întinde în 6 movile, câte 3 inci fiecare, pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament. Faceți o indentare în mijlocul fiecărei bezea, astfel încât laturile să aibă o grosime de 1/2 inch.
Se introduce în cuptor, se reduce temperatura la 300 de euro și se coace până când bezeaua este uscată la exterior și moale în centru, 50 de minute. Se răcește pe foi. Folosind un mixer electric, frișcă și zahăr de cofetărie. Topiți bezea uniform cu amestec de fructe de pădure, frișcă și ciocolată.