Bezea Cu Ciocolată

Bezea Cu Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați bezelele cu ciocolată. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 37 calorii. Această rețetă servește 42 și costă 5 cenți pe porție. Dacă aveți extract de migdale, cremă de tartru, chipsuri de ciocolată semidulce și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare sunt Bezea Cu Ciocolată, Bezea Cu Ciocolată Cu Alune, și Bezea cu ciocolată cu căpșuni.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, cu un mixer la viteză mare, bateți albușurile de ou cu cremă de tartru până când sunt groase și spumoase. Adăugați treptat zahăr și continuați să bateți până când amestecul deține vârfuri rigide și strălucitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Cu o spatulă, amestecați ușor extractul de migdale și ciocolata tocată. Puneți porții de 1/2 linguri în movile de 1 inch (sau cu o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf simplu sau stea de 1/2 inch, movile de 1 inch) la aproximativ 1 inch distanță pe foi de copt de 12 pe 15 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Nuci De Macadamia Măcinate1/4 Cană Nuci De Macadamia Măcinate
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
3
Coaceți bezea într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 275 până când este uscat și ferm pentru a atinge exteriorul și aproape uscat în interior (rupeți unul deschis pentru a testa), 30 până la 35 de minute; dacă coaceți două foi simultan într-un cuptor, schimbați pozițiile la jumătatea coacerii.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Lăsați să se răcească 5 minute pe foi, apoi glisați o spatulă sub bezea și transferați pe rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții42
Scor De Sănătate0
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista