Berry Pavlovas

Berry Pavlovas
Berry Pavlovas ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 224 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 4. 55 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de gem de caise, căpșuni, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce nu este atât de minunat. Rețete similare includ Berry Pavlovas, Berry Pavlovas, și Pavlovas Cu Boabe Mixte.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 275 de grade F. tapetați o foaie de copt cu o foaie mare de pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Într-un robot de bucătărie, pulsați zahărul pentru a-l face fin (sau folosiți zahăr extra-fin) și puneți deoparte. Într-un bol de sticlă mediu, bateți albușurile cu un mixer electric la viteză mică până la spumă, fără a face vârfuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
3
Adăugați jumătate din zahăr și bateți până se formează vârfuri rigide. Într-un castron mic, cernem zahărul rămas cu amidonul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se adaugă în albușuri împreună cu vanilia și oțetul și se amestecă până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
VanilieVanilie
OțetOțet
5
Puneți amestecul în 4 grămezi pe foaia de copt pregătită. Folosiți o lingură pentru a crea o fântână în fiecare grămadă.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Coaceți timp de 40 de minute, apoi opriți cuptorul și lăsați pavlovele în cuptor neatinse încă 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Între timp, bateți smântâna până face vârfuri moi. Acoperiți pavlovele răcite cu frisca și căpșunile. Faceți un sos rapid subțiind dulceața cu apa fierbinte și stropiți peste pavlovas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
CăpșuniCăpșuni
CremăCremă
SosSos
ApăApă
GemGem
9
Servește.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista