Bere-Poate Pui

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul cu bere. O porție conține 898 calorii, 74G de proteine, și 60g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.01 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 724 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Un amestec de pui, lager, frecare de condimente și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pui prăjit cu bere – berea adaugă un gust foarte aromat și pământesc atâtor lucruri. Puiul prăjit cu bere este fabulos, Pui De Bere Cu Bere Sărată, și Brânză afumată și Fondue de bere cu Bratwurst fiert la bere, slănină la grătar, ciuperci și pâine de secară.
Instrucțiuni
Se toarnă (sau se bea) jumătate de bere.
Pregătiți grătarul pentru căldură mare, indirectă și potriviți-l cu tigaia pentru grătar (pentru un grătar cu cărbune, cărbuni bancari pe 1 parte a grătarului și puneți tigaia de picurare pe partea goală; pentru un grătar cu gaz, lăsați 1 arzător oprit și puneți tigaia de picurare peste arzătorul aprins).
Adăugați apă în tigaie la o adâncime de 1/2".
Se condimentează puiul cu 4-3-2-1 Spice Rub.
Așezați cavitatea de pui, picioarele îndreptate în jos, pe cutia deschisă, astfel încât să susțină puiul în poziție verticală.
Așezați cutia, cu pui, pe grătar la foc indirect (și deasupra tigaiei de picurare). Pui la grătar, acoperit, până la fiert și un termometru cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă a coapsei înregistrează 165 km f, 45-60 minute. (Dacă utilizați cărbune, poate fi necesar să adăugați mai mult pentru a menține căldura.)
Lăsați puiul să se odihnească cu 10 minute înainte de a sculpta.
Se servește cu picături de tigaie.