Bere De Ghimbir De Casă
Ginger Ale de casă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru băuturi. Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și FODMAP servește 4 și costă 27 de cenți pe porție. O porție conține 215 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Această rețetă de la Simply Recipes necesită pene de var, apă, sifon club și apă. 1206 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este improvizabil. Bere De Ghimbir De Casă, Bere De Ghimbir De Casă, și Bere De Ghimbir De Casă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Fierbeți ghimbirul în apă, strecurați: aduceți 2 căni de apă la fiert într-o cratiță.
Adăugați ghimbir. Reduceți căldura la mediu scăzut și lăsați ghimbirul să stea în apa fierbinte timp de 5 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să stea 20 de minute. Se strecoară lichidul printr-o strecurătoare cu plasă fină. Aruncați bucățile de ghimbir.
Faceți sirop simplu: într-o cratiță separată, faceți siropul simplu dizolvând 1 cană de zahăr granulat în 1 cană de apă clocotită. Pune deoparte.
Asamblați: Faceți pahare individuale (înalte) de ghimbir amestecând 1/2 cană de apă de ghimbir cu 1/3 cană de sirop simplu și 1/2 cană de sodă club.
Adăugați câteva picături de suc proaspăt de lămâie și o pană de tei în fiecare pahar.